Όλγα Τρέμη: Άσχημα νέα για την παρουσιάστρια21 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 2:31 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:31 μμ


Η Όλγα Τρέμη και η εκπομπή της στο κανάλι της ΕΡΤ, το «10», δεν έχουν πείσει ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά και αυτό αποτυπώνεται στην τηλεθέαση που συγκεντρώνει.

Η εκπομπή, που παρουσιάζει η Όλγα Τρέμη, από την πρεμιέρα της συγκέντρωνε πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης, αλλά υπήρχε η ελπίδα ότι αυτό θα αλλάξει. Μάλιστα, το γεγονός ότι η δημοσιογράφος έχει χρόνια εμπειρίας στην ελληνική τηλεόραση και γνωρίζει όσο λίγες τον χώρο, έκαναν τη διοίκηση της ΕΡΤ να την εμπιστευτεί και να της αναθέσει μια αρκετά απαιτητική «ζώνη».

Παρόλα αυτά, έχοντας περάσει πλέον αρκετός καιρός που προβάλλεται το «10», τα νούμερα δείχνουν «κολλημένα» και δύσκολα ανεβαίνουν. Αυτό συμβαίνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις και κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Τα νέα που έφτασαν σήμερα στην ΕΡΤ δεν ήταν και πολύ καλά για την δημοσιογράφο, καθώς για άλλη μια φορά κινήθηκε στα… χαμηλά.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου, η εκπομπή με την Όλγα Τρέμη συγκέντρωσε 2,2% στο δυναμικό κοινό και 3,4% στο γενικόαπίθανα νούμερα για το μέγεθος της δημοσιογράφου που είχε συνηθίσει σε υψηλές πτήσεις.

Πάντως από το κανάλι και από την πλευρά της Τρέμη υπάρχει πίστη για ανάκαμψη στα νούμερα καθώς γνώριζαν εξαρχής ότι η αποστολή τους ήταν δύσκολη, για αυτό άλλωστε έγινε και η επιλογή της Όλγας Τρέμη διότι γνωρίζει και έχει τον τρόπο αποδεδειγμένα να το «γυρίσει» το παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΣΚΑΪ: «Αντίποινα» και ενίσχυση με δημοσιογράφο από το One του Μαρινάκη

ΕΡΤ: «Χτύπημα» με γνωστή παρουσιάστρια στο κανάλι

Η Μάριον Μιχελιδάκη επιστρέφει στην ΕΡΤ με μία νέα εκπομπή.

Η δημοσιογράφος θα αναλάβει το δίωρο 12 με 2, με μία ζωντανή ενημερωτική εκπομπή που θα παίζει ουσιαστικά απέναντι από το «Μεσημέρι» με τον Γιώργο Λιάγκα και το «Αλήθειες με τη Ζήνα» με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Πηγή: Page 2

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Mega: Γνωστός δημοσιογράφος με εκπομπή-έκπληξη στο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Αυτοί είναι οι διπλοθεσίτες της TV – Από το ένα κανάλι στο άλλο