Όλγα Τρέμη: Σκέψεις για «πρόωρο τέλος» της εκπομπής της2 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:45 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:32 μμ


Η εκπομπή της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου Όλγα Τρέμη, «10», στο κανάλι της ΕΡΤ έχει συζητηθεί πάρα πολύ.

Η εκπομπή «10» έχει ξεκινήσει με πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και υπάρχει προβληματισμός. Η παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη δίνει τον καλύτερο της εαυτό, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει δικαιωθεί.

Σύμφωνα με όσα γράφει το secret των «Παραπολιτικών» οι ιθύνοντες της ΕΡΤ εξετάζουν το ενδεχόμενο να κοπεί η εκπομπή «10» που παρουσιάζει η Όλγα Τρέμη.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:Mega: «Βόμβα» με Σταύρο Θεοδωράκη

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Mega: «Χτύπημα μεγατόνων» με πασίγνωστο παρουσιαστή

ΑΝΤ1: Παραιτήθηκε γνωστός δημοσιογράφος – Ανακοινώθηκε on air (video)

ant1
Γνωστός δημοσιογράφος αποχωρεί από τον ΑΝΤ1. Η παραίτησή του ανακοινώθηκε στον «αέρα» της εκπομπής, στην οποία εργαζόταν.

 

Οι «Πρωινοί Τύποι», ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης ανακοίνωσαν ότι η εκπομπή της Κυριακής ήταν η τελευταία για τον αρχισυντάκτη τους.

Αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης πήρε τον λόγο και τόνισε: «Να αποχαιρετήσουμε, επαγγελματικά και μόνο, να πούμε εις το επανιδείν στον αρχισυντάκτη μας, τον Βαγγέλη Γκαϊντέ, φίλος καρδιάς. Επαγγελματικά μόνο πάει σε άλλα πράγματα. Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε γι’ αυτή την προσπάθεια που κάναμε μαζί, σε αγαπάμε και το ξέρεις!».

Kαι ο Νίκος Ρογκάκος υπογράμμισε: «Ο Βαγγέλης Γκαϊντές ήταν ο άνθρωπος ο οποίος ανέλαβε την αρχισυνταξία αυτής της εκπομπής και για δικούς του λόγους φεύγει. Μας αφήνει ο Βαγγέλης, να τον ευχαριστήσουμε θερμά που αυτούς τους 2,5 μήνες μας συντρόφευσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Να είσαι καλά ότι κι αν κάνεις Βαγγέλη μου. Εμείς θα σε στηρίξουμε ότι κι αν κάνεις».

Ο Βαγγέλης Γκαϊντές εργαζόταν τα τελευταία χρόνια στον ΑΝΤ1, ενώ είχε διατελέσει αστυνομικός συντάκτης επί σειρά ετών στο Mega και στο Alter.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Mega: «Βόμβα» με Σταύρο Θεοδωράκη

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Mega: «Χτύπημα μεγατόνων» με πασίγνωστο παρουσιαστή

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Alpha: Οριστικό – Τέλος ο Κοντομηνάς από το κανάλι