Οne: Aυτή είναι η νέα διευθύντρια προγράμματος του καναλιού7 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:34 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:00 μμ
onechannel_marinakis


One: H πρώην διευθύντρια προγράμματος μεγάλων καναλιών, έχει επισκεφτεί αρκετές φορές τις εγκαταστάσεις του One Channel τον τελευταίο καιρό και είχε συναντήσεις με την ηγεσία του νέου καναλιού.

Η νέα διευθύντρια του One δεν είναι άλλη από την Ισαμπέλα Σασλόγλου, η οποία φαίνεται ότι βρίσκει τη νέα επικεφαλής της διεύθυνσης προγράμματος στο One.

sasloglou

Η Ισαμπέλα Σασλόγλου έχει δουλέψει στο παρελθόν στην ΕΡΤ, το Mega αλλά και στον ALPHA, με τον οποίο είχε ένα επεισοδιακό …διαζύγιο, με τον σταθμό πριν λίγους μήνες να ανακοινώνει ότι η διευθύντρια προγράμματος του είχε παραιτηθεί με την ίδια να απαντάει σε ανακοίνωσή της ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς την απόλυσε και η ίδια δεν είχε παραιτηθεί.

One Channel: Στο πλάι του Μαρινάκη επιστρέφει ο Σταμάτης Μαλέλης

Σε άλλα νέα, ο  Σταμάτης Μαλέλης επιστρέφει στο πλευρό του Βαγγέλη Μαρινάκη και στο κανάλι One Channel, μετά από ένα μικρό… εκλογικό διάλειμμα.

Από το ΚΙΝΑΛ στο… πλευρό του Μαρινάκη

Ο Σταμάτης Μαλέλης είναι από τα πιο έμπειρα στελέχη της ελληνικής τηλεόρασης και έβαλε πρωτοπόρα στοιχεία στα δελτία ειδήσεων που συνεργάστηκε, αλλάζοντας και εκσυγχρονίζοντας τα.

Η τελευταία δουλειά του ήταν στο One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη ως επικεφαλής προγράμματος, αλλά η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ, συγκεκριμένα στη Β’ Πειραιώς, τον ανάγκασαν να παραιτηθεί.

Παρόλα αυτά, η μη εκλογή του και η διαφωνία που προέκυψε μετά τις εκλογές με το ΚΙΝΑΛ είχαν σαν αποτέλεσμα την παραίτησή του από τη γραμματεία επικοινωνίας.

ONE-CHANNEL

Σύμφωνα με τις «Τυπολογίες», ο Σταμάτης Μαλέλης από εκείνη τη στιγμή ήταν σε αναζήτηση τηλεοπτικής στέγης και τη βρήκε σε… γνώριμα λημέρια.

Ο Σταμάτης Μαλέλης επιστρέφει στο One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη ως σύμβουλος ενημέρωσης.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Ποιος θα είναι στο τιμόνι του «Αδύναμου Κρίκου»

One Channel: «Κόλπο γκρόσο» Μαρινάκη με πασίγνωστη παρουσιάστρια

ONE

Στο «φουλ» δουλεύουν οι μηχανές του One Channel, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να είναι όλα έτοιμα για τη στιγμή που το κανάλι θα εκπέμψει πανελλαδικά.

Πλησιάζει στο One η Γαστεράτου

GASTERATOU1

Οι υπεύθυνοι του One Channel βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης των ατόμων που θα στελεχώσουν τις εκπομπές και ένα από τα ονόματα που έχουν ακουστεί έντονα είναι η Μαντώ Γαστεράτου.

Η παρουσιάστρια αποχώρησε από τον Open και βρίσκεται σε αναζήτηση της επόμενης τηλεοπτικής στέγης, ενώ ταυτόχρονα είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί.

Σύμφωνα με το nassosblog,gr, οι δύο μεριές βρίσκονται σε επαφή, αν και είναι ακόμα σε αρκετά πρώιμο στάδιο. Μάλιστα, δεν έχει συζητηθεί καν η θεματολογία της εκπομπής, ενώ αμφίβολο είναι ο ρόλος που προορίζεται θα είναι αυτός της κεντρικής παρουσιάστριας.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Στικούδη: Κάνει νέα στροφή στην καριέρα της – Το παρασκήνιο της απόφασης