Όταν η Ειρήνη Στεργιανού έλεγε τον «πόνο» της στην Πάνια – Οι γυμνές φωτογραφίες και ο πρώην (video)5 Νοεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:32 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:32 μμ


Η εντυπωσιακή Ειρήνη Στεργιανού που παρακολουθούμε στο διάσημο ριάλιτι μοντέλων GNTM είχε παλιότερα εμφανιστεί στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια στο Epsilon και μίλησε για τη συμμετοχή της σε διάφορους διαγωνισμούς ομορφιάς, ενώ παράλληλα είχε καταγγείλει και τον πρώην σύντροφό της.

Όπως έλεγε τότε, η 23χρονη σήμερα κοπέλα, όλα ξεκίνησαν όταν ο πρώην σύντροφός της άρχισε να ζηλεύει μετά την ανάδειξη της ως Μις Θράκη και την απειλούσε πως θα δημοσιεύσει στο διαδίκτυο γυμνές της φωτογραφίες.

«Άρχισε να με απειλεί. Να μου στέλνει θα δεις τι θα πάθεις. Θα σε εκθέσω στο διαδίκτυο με προσωπικές φωτογραφίες. Δεν είχε τέτοιες φωτογραφίες. Αυτό που έκανε μετά από δυο-τρεις ημέρες επειδή δεν ανταποκρινόμουν στις απειλές, ήταν ότι ανέβασε στην κοινότητα της σχολής μου στο Facebook, κάτι γυμνές φωτογραφίες. Χωρίς πρόσωπο. Και έγραφε τα χαρακτηριστικά μου. Μαντέψτε ποια είναι… Τις είχε γκουγκλάρει προφανώς. Εγώ επειδή ήμουν στενοχωρημένη, επειδή είχαμε χωρίσει, με το που είδα τις φωτογραφίες και αυτά που έγραφε… Δεν ήξερα πώς να το διαχειριστώ. Φοβόμουν. Πώς να αποδείξω πως δεν ήμουν εγώ. Μετά δεν ξαναμιλήσαμε», είχε πει, μεταξύ άλλων, στην Αννίτα Πάνια η Ειρήνη Στεριανού.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

GNTM: Το άγνωστο παρελθόν των κοριτσιών του reality μόδας

Ειρήνη Στεριανού: Η πιο «καυτή» παίκτρια του GNTM σε διαφήμιση ξενοδοχείου ημιδιαμονής