Παπαδάκης: Έξαλλος ο δημοσιογράφος – Ποιους απειλεί με μηνύσεις24 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:33 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:09 μμ
Papadakis2


Σε μία αντίδραση που δεν μας έχει συνηθίσει προχώρησε ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκης στην εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

Κατηγόρησαν τον γιο του Παπαδάκη

Ο δημοσιογράφος έγινε έξαλλος με μήνυμα ενός τηλεθεατή, ο οποίος κατηγόρησε τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το newsbomb.gr το μήνυμα έγραφε «Γερόλυκε Παπαδάκη μας περνάς για μ@@@ς τόσα χρόνια; Αλλά βγήκε η αλήθεια για σένα. Πόσα παίρνει ο γιος από τον Τσίπρα;».

Αυτό ήταν αρκετό για τον Γιώργο Παπαδάκη ώστε να «εκραγεί» και να απαντήσει: «Ο γιος μου με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του για να βγει καθηγητής στην Αγγλία. Αφού τελείωσε εδώ το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο τελείωσε με άριστα το μάστερ και στη συνέχεια με υποτροφία κάνει το διδακτορικό του».

Μάλιστα ο Γιώργος Παπαδάκης απείλησε τον τηλεθεατή λέγοντας: «Φαρμακόγλωσσε που λες ότι ο γιος μου παίρνει λεφτά θα σου κάνω μήνυση και αγωγή. Γιατί αναφέρεσαι σε μέλος της οικογένειάς μου. Εκτός αν μου ζητήσεις τώρα συγγνώμη. Αυτή που τα παίρνουν από τη Νέα Δημοκρατία και από τον ΣΥΡΙΖΑ είναι γνωστοί. Ζήτα τώρα συγγνώμη γιατί προσβάλλεις έναν υποψήφιο καθηγητή. Τον γιόκα μου για τον οποίο είμαι υπερήφανος. Για μένα βρε ηλίθιε πες ότι θέλεις, για το παιδί όμως όχι δεν σου επιτρέπω. Κάθαρμα».

Δείτε το video με το ξέσπασμα του Παπαδάκη:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΑΝΤ1 – ΣΚΑΪ: «Στα μαχαίρια» Παπαδάκης και Οικονόμου – Σκληρή κόντρα

Γιώργος Παπαδάκης: Έξω φρενών για fake news

Θύμα fake news έπεσε ο έμπειρος δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος είδε τις τελευταίες μέρες το όνομά του να συνδέεται με φυλάκιση!

Όλα ξεκίνησαν όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, συγκεκριμένα σε πλατφόρμα διαφημίσεων, η φωτογραφία του Γιώργου Παπαδάκη με τη λεζάντα «Επιβεβαιώθηκε η φήμη: φυλάκιση».

Κλικάροντας στη φωτογραφία ο επισκέπτης μεταφέρεται σε ανάρτηση κάποιου που ισχυρίζεται ότι φιλοξενήθηκε πρόσφατα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Μάλιστα, τονίζει ότι παρουσίασε στον δημοσιογράφο ένα επενδυτικό πρόγραμμα με το οποίο μπορεί κάποιος να γίνει εκατομμυριούχος σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ! Το όλο σκηνικό έκανε έξαλλο τον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα κινηθεί νομικά.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΑΝΤ1 – ΣΚΑΪ: «Στα μαχαίρια» Παπαδάκης και Οικονόμου – Σκληρή κόντρα