Παραλήρημα από Sin Boy: Η απόπειρα δολοφονίας, ο Παντελίδης και οι… Illuminati6 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:12 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:42 μμ


Μία σειρά από παραληρηματικά stories στο Instagram έκανε το βράδυ ο γνωστός ράπερ Sin Boy, προκαλώντας αντιδράσεις στα social media.

O Sin Boy εξαπέλυσε επίθεση στους… Illuminati και τους κατηγόρησε για απόπειρα δολοφονίας του κατά τη διάρκεια προγραμματισμένης συναυλίας του, την οποία και ακύρωσε γι αυτόν τον λόγο.

Έπειτα από μία σειρά αναρτήσεων με υβριστικούς χαρακτήρες ο Sin Boy μίλησε και για τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη και υποστήριξε ότι όλα ήταν σχεδιασμένα με δράστες πάλι τους Illuminati.

Μεταξύ άλλων, ο ράπερ τόνισε ότι oi «Πεφωτισμένοι» περνάνε υποσυνείδητα μηνύματα μέσω των κινητών μας ώστε να αποχαυνώνεται ο κόσμος.

Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Sin boy: Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τον… Sin boy (video)

Sin Boy: Θέλω να κάνω τη γλώσσα μου παγκόσμια γλώσσα

sin_boy

«Θέλω να κάνω τη γλώσσα του μου παγκόσμια γλώσσα. Αν γίνεται να την μαθαίνουν και στα σχολεία, θα με βόλευε» είπε ο Sin Boy. Συνδυάζω ακριβά ρούχα με κάποια από τη λαϊκή. Είμαι κάγκουρας. 

O ράπερ παρέλαβε το πλατινένιο digital single του για το «Mama», το βράδυ της Δευτέρας. Η κάμερα της εκπομπής Καλοκαίρι #not και ο Κωνσταντίνος Ντάφλος συνάντησαν τον τραγουδιστή και βέβαια, οι δηλώσεις του ήταν ξεχωριστές…

«Είμαι απλά κάγκουρας»

«Είμαι ένας κάγκουρας. Δεν έχω καμία σχέση με fashion icon, ούτε να το πω δε μπορώ. Συνδυάζω ακριβά ρούχα με κάποια από τη λαϊκή, έχω σετ που το κάτω είναι από τη λαϊκή και το πάνω κάνει ένα χιλιάρικο. Είμαι απλά κάγκουρας, κάνω ό,τι θα έκανε κάθε κάγκουρας. Δηλαδή αν αύριο ένας κάγκουρας κάνει καριέρα, θα κάνει ό,τι κάνω εγώ.

«Θέλω να κάνω τη γλώσσα μου παγκόσμια γλώσσα»

Βεβαίως περίμενα την επιτυχία που έκανε το Mama και περιμένω να κάνω και πολύ μεγαλύτερες επιτυχίες από αυτή σύντομα. Ο επόμενος στόχος είναι να γίνω νούμερο ένα παγκόσμια και όχι μόνο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Θέλω να κάνω την ελληνική γλώσσα να τη χορεύουν παγκοσμίως. Θέλω να κάνω τη γλώσσα μου παγκόσμια γλώσσα. Αν γίνεται να την μαθαίνουν και στα σχολεία, θα με βόλευε» είπε ο Sin Boy.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Sin Boy: Μοντέλο του GNTM στο νέο βίντεο κλιπ του (video)