Πρόταση γάμου δέχτηκε ο Ντάνος μετά το Survivor11 Φεβρουαρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 9:42 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:42 μμ


Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο «Τhema People» ο Γιώργος Αγγελόπουλος και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την απίστευτη πρόταση γάμου που δέχτηκε όταν βγήκε από το Survivor.

«Πολλά περίεργα έγιναν μετά το Survivor. Μου ζήτησε να με παντρευτεί μια κοπέλα χωρίς να με γνωρίζει. Πήγε η μητέρα της με το Ε9 της εφορίας στη μητέρα μου για να αποδείξει ότι έχει σπίτια και ακίνητα και ζήτησε να παντρευτώ την κόρη της. Η μητέρα μου δεν ήξερε τι να πει. Είχε από τη μία τον σεβασμό στα αισθήματα μιας γυναίκας που φτάνει σε αυτό το σημείο, από την άλλη ήταν αντιμέτωπη με μια πολύ περίεργη κατάσταση», αφηγείται.

«Θέλει σεβασμό ο χειρισμός. Όλοι οι άνθρωποι θέλουν τον σεβασμό όταν αισθάνονται πράγματα, γιατί κάποιος που νιώθει έτσι, προφανώς είναι ευαίσθητος. Μπαίνω στη θέση του αλλού, γιατί έτσι κατανοώ καλύτερα τα πράγματα. Κάνε αυτό που θες να σου κάνουν. Έχω υπάρξει ερωτευμένος και να νιώθω να μειονεκτώ, να μην έχω ανταπόκριση και ξέρω ότι είσαι εύθραυστος όταν σου συμβαίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντάνος.

Πηγή: People