Σάκης Ρουβάς: Βαρύ πένθος για τον τραγουδιστή4 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 12:16 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:16 μμ


Δύσκολες ώρες περνά ο τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, καθώς απεβίωσε η αγαπημένη γιαγιά του σε ηλικία 95 ετών, η οποία τον μεγάλωσε.

Μάλιστα, σύμφωνα με το nassosblog.gr, ήταν η γυναίκα η οποία τον μεγάλωσε μαζί με τον αδερφό του τον Τόλη.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, αυτός είναι και ο λόγος που τις τελευταίες ώρες ο καλλιτέχνης βρέθηκε στην Κέρκυρα.

Ο ίδιος παλιότερα είχε μιλήσει για τα παιδικά χρόνια του και είχε περιγράψει τα ζόρια που πέρασε.

«Μέναμε πολλά άτομα μαζί, έξω από την Κέρκυρα, όπου θυμάμαι ότι έκανε πολύ κρύο και η υγρασία μας περόνιαζε» θυμάται ο Σάκης μιλώντας στη Real και συνεχίζει: «Ένας τοίχος μας χώριζε από τη γιαγιά μου. Όλο το σπίτι ήταν 50 τετραγωνικά. Στα χωράφια. Όταν πλημμύριζαν τα χωράφια, πλημμυρίζαμε κι εμείς. Υπήρχε μια μεγάλη ελευθερία. Ο κήπος, το χωράφι και πιο πέρα το δάσος. Ο ευκάλυπτος του σπιτιού ήθελε τέσσερις άντρες να τον αγκαλιάσουν με τα μπράτσα τους. Υπήρχε μια αναστάτωση και μια ένταση. Οι γονείς μου χώρισαν αργότερα. Αυτό ήταν ένα σχίσμα μέσα στην ψυχή μου. Μέναμε πολύ καιρό με τη γιαγιά μας, η οποία είχε ένα έλκος στο πόδι και την εμπόδιζε, γιατί ήταν μια ογκώδης γυναίκα. Βλέπαμε τα αίματα στις πατημασιές της. Λιμνούλες δηλαδή. Αυτό συνέβαινε λόγω του σακχάρου. Η γιαγιά είχε μια στεντόρεια φωνή και φώναζε “Βοήθεια” κι ακουγόταν μέχρι την Κέρκυρα μέσα. Όταν φώναζε “Βασίλη”, τον παππού μου, ακουγόταν ένα απέραντο “ηηηηηηη” που η ηχώ το γύριζε πίσω και μας έπιανε τρόμος».

ΕΡΤ: «Βόμβα» με πασίγνωστο πρόσωπο

Εκπομπή στην ΕΡΤ θα παρουσιάζει πασίγνωστο πρόσωπο της ελληνικής showbiz.

Πρόκειται για μοντέλο και σύζυγο πασίγνωστου τραγουδιστή.

Η Κάτια Ζυγούλη λοιπόν, έδωσε τα χέρια με τους ιθύνο­ντες του κρατικού ραδιοτηλεοπτικού φο­ρέα και θα αναλάβει την παρουσίαση της εκπομπής «Ιστορίες μόδας» στην ΕΡΤ2.

Σύμφωνα με το newspistol.gr, πρόκειται για μια εξωτερική παρα­γωγή η οποία προβάλλεται ήδη δύο χρό­νια με παρουσιάστρια τη Σάντυ Τσαντά­κη, την οποία και θα αντικαταστήσει η σύζυγος του Σάκη Ρουβά.

Το θέμα της εκπομπής εστιάζει στην ιστορία της ελληνικής μόδας μέσα από τις αφη­γήσεις σχεδιαστών, μακιγιέρ, φωτογρά­φων, κομμωτών, δημοσιογράφων και μο­ντέλων.

Σημειώνεται ότι στον προηγούμενο κύκλο των «Ιστοριών μό­δας» η Κάτια Ζυγού­λη ήταν καλεσμένη σε ένα επεισόδιο, μιλώντας για τις εμπει­ρίες της από τον χώρο του μόντελινγκ.

Πηγή: newspistol.gr