Σαρμπέλ: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας του (video)12 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:20 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:20 πμ


Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτγλου στην εκπομπή «The 2night show», στο κανάλι του ANT1, βρέθηκε χθες το βράδυ ο Σαρμπέλ. Ο τραγουδιστής μίλησε για τη ζωή του μετά την Eurovision, συγκινήθηκε όταν αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα του, ενώ αποκάλυψε και την επέμβαση που έκανε για να του αφαιρέσουν τον όγκο που είχε βγάλει στο λαιμό.

«Λύγισε» ο Σαρμπέλ για την απώλεια του πατέρα του 

«Δεν θέλω να πω πολλά για την απώλεια του μπαμπά μου, είναι πολύ δύσκολο. Λείπει, λείπει… Λείπει πάρα πολύ από τη ζωή μου. Ήταν και μουσικός, κάναμε αστεία μαζί, τραγουδάγαμε μαζί, ήταν παρέα. Κι επειδή έφυγε με έναν πολύ άσχημο τρόπο αυτό σου αφήνει σημάδι στην καρδιά. Μετά πέρασα κι εγώ τα δικά μου τα ψυχολογικά, αρρώστησα από το στρες κι έβγαλα όγκο στο λαιμό. Όλα αυτά βγήκαν από τη στεναχώρια μου για τον μπαμπά μου. Ένα χρόνο μετά είχα αρρωστήσει κι έκανα επέμβαση και μου το αφαίρεσαν και οι γιατροί μου απαγόρευσαν να μιλήσω για ένα μήνα», είπε ο Σαρμπέλ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Alpha: «Σεισμός» με Σρόιτερ και «επίκεντρο» την Κάντζα

Eurovision: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλάζει τα σχέδια της Τάμτα

MasterChef: Το πατατράκ, οι γκρίνιες και ο νικητής της ασυλίας (photos-videos)