Σάββας Πούμπουρας: «Τα έσπασε» στην πρεμιέρα του στον ΑΝΤ111 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 11:20 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:20 μμ


Πρεμιέρα είχε την Παρασκευή 10 Ιανουαρίου η νέα εκπομπή του ΑΝΤ1 με τίτλο «Best Friend’s Fear» που παρουσιάζει ο Σάββας Πούμπουρας.

Η εκπομπή έχει στόχο να «διαλύσει» με ανατρεπτικό τρόπο κάθε φόβο, σε μία πρωτότυπη εκπομπή που ανέπτυξε η δημιουργική ομάδα ψυχαγωγίας του ΑΝΤ1 σε συνεργασία με την Propagate Content.

Κάθε εβδομάδα στο “ΒEST FRIEND’S FEAR”, φίλοι, στήνουν φάρσες σε ανυποψίαστους φίλους τους, σε συνεργασία με τον Σάββα Πούμπουρα.

Προσωπικότητες γνωστές και μη στο ευρύ κοινό, θα εμπλέκονται σε καταστάσεις όπου το παράδοξο και το τρομακτικό θα μοιάζουν με πραγματικότητα.

Οι κάμερες του BFF βρίσκονται κρυμμένες παντού: σε σαλόνια σπιτιών, σε κέντρα αισθητικής, σε ιατρεία, σε δάση, σε εργαστήρια και σε άλλα μέρη υπεράνω πάσης υποψίας!

Στην πρεμιέρα της η εκπομπή «σάρωσε» καθώς συγκέντρωσε 35,8% στο δυναμικό και 34,6% στο γενικό κοινό.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΕΡΤ: «Πάγωσαν» στο κανάλι με Κοτταρίδη και Πιτταρά

Νίκος Χατζηνικολάου: Aυτή είναι η καλεσμένη του στο «Ενώπιος Ενωπίω»

Μια καλεσμένη που έχει γράψει τη δική της ιστορία στον κινηματογράφο, το θέατρο και την τηλεόραση υποδέχεται ο Νίκος Χατζηνικολάου στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Στη δεύτερη εκπομπή του 2020, τη Δευτέρα 13 Iανουαρίου στις 23:45 στον ΑΝΤ1, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα φιλοξενήσει τη Μάρω Κοντού.

Η σπουδαία ηθοποιός μιλά για τη «χρυσή» εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Τα παρασκήνια και τα πρόσωπα που σημάδεψαν τη ζωή της.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής:

ΑΝΤ1: Διπλό «χτύπημα» με πασίγνωστους δημοσιογράφους στο κανάλι

Το κανάλι του Αμαρουσίου, ο ΑΝΤ1, εξασφάλισε τα δικαιώματα του Euro 2020, μάλιστα θα είναι η πρώτη φορά που το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, θα μεταδοθεί από ένα ιδιωτικό κανάλι.

Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας προβλέπεται και η μετάδοση μιας εβδομαδιαίας αθλητικής εκπομπής, σύμφωνα με τον Νίκο Μποζιονέλο στο dailymedia.gr, από την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 12:00.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, την παρουσίαση θα αναλάβουν ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος αλλά και ο Γιάννης Καραλής που αποτελεί την πρώτη μεταγραφή του καναλιού.

Στο κανάλι του Αμαρουσίου εντάχθηκε και ο Κώστας Βαϊμάκης, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός, ο οποίος θα αναλάβει ρόλο σχολιαστή στην εκπομπή που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1.

Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Ο δρόμος προς το Euro 2020» και μάλλον θα προστεθούν κι άλλοι δημοσιογράφοι στο αθλητικό τμήμα λόγω Euro.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Open: «Ξέσπασε» η Καινούργιου στο τέλος της εβδομάδας