Σίσσυ Χρηστίδου: Ανατροπή με ανάρτηση «φωτιά» του Μαραντίνη (photo)27 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 7:23 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 7:23 μμ


Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου χώρισαν, τονίζοντας όμως ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά τους.

Όλες αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν σενάρια επανασύνδεσης του ζευγαριού, αφού υπάρχουν μάτια που τους είδαν ξανά μαζί και αγαπημένους.

Η ανάρτηση του Μαραντίνη

Τις φήμες επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Θοδωρής Μαραντίνης με σημερινή του ανάρτηση, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Ο τραγουδιστής ανέβασε στόρι στο Instagram με τον ίδιο και τον σκύλο της οικογένειας.

Μάλιστα, έκανε και ταγκ τη Σίσσυ Χρηστίδου και έγραψε «Ερχόμαστε…». Η παρουσιάστρια είναι στη Θεσσαλονίκη για τις μέρες του Πάσχα, μαζί με τα παιδιά, έτσι ο Μαραντίνης θα βρεθεί κοντά τους για να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτινές μέρες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια εξομολόγηση για τον Θοδωρή Μαραντίνη (video)

Χθες, η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια του Open Beyond μίλησε πρώτη φορά δημόσια για την περίοδο αυτή της ζωής της στη μέσα από το κανάλι της στο Youtube.

Όπως είπε η Σίσσυ Χρηστίδου:

«Αυτή είναι μία πολύ δύσκολη περίοδος για εμένα. Μετά από όλα αυτά τα χρόνια κοινής πορείας αποφασίσαμε με τον Θοδωρή να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι και σαν σύντροφοι. Είναι αρκετά δύσβατο αυτό το μονοπάτι αυτή στιγμή. Ήθελα να σας πω λοιπόν, ότι μετά από όλα αυτά τα χρόνια και μετά από πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάναμε για να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια με τον πατροπαράδοτο τρόπο, ενωμένοι, είδαμε τελικά, ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει πραγματικότητα και αποφασίσαμε σαν ζευγάρι πως δεν θα είμαστε πια μαζί.

Eίναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση

Θα είμαστε όμως σαν οικογένεια, οικογένεια αγαπημένη, ότι και να γίνει και ότι και να συμβεί για τα δύο μας παιδιά, τον Φίλιππο και τον Μιχαήλ. Πάντα θα μας κρατάνε μαζί και πάντα θα μας κρατάνε στον ίδιο δρόμο. Για μένα προσωπικά είναι πολύ δύσκολη αυτή η φάση, γιατί δεν είμαι καθόλου εξοικειωμένη με όλη αυτή την ιδέα και γενικότερα δεν μεγάλωσε μέσα σε τέτοιο περιβάλλον, αφού οι γονείς μου είναι ακόμα μαζί και πάρα πολύ αγαπημένοι, οι παππούδες μου το ίδιο…

«Είμαστε  αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη»

Δεν είμαι πάρα πολύ σίγουρη για το πως πρέπει να το αντιμετωπίσω και το τι πρέπει να κάνω. Όταν με έναν άνθρωπο ενώνεσαι μέσα από τα ιερά δεσμά του γάμου, πιστεύεις και εύχεσαι και ελπίζεις και προσδοκείς, ότι αυτό θα είναι για πάντα και όταν δεν σου βγαίνει αυτό το για πάντα το παίρνεις σαν προσωπική αποτυχία. Είμαστε όμως αποφασισμένοι να κρατήσουμε αυτή την οικογένεια ενωμένη και αγαπημένη κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα, κάτω από μία διαφορετική συνθήκη αλλά με την ίδια αγάπη, την ίδια στοργή και αφοσίωση.

Απλά έχουμε να ανακαλύψουμε μόνοι μας ποιος θα είναι ο τρόπος για να το κάνουμε αυτό. Είμαστε και οι δύο χαμένοι μέσα σε αυτό, αφού ήταν πάρα πολλά τα χρόνια που λειτουργούσαμε σαν ένα και θέλουμε και εμείς τον χρόνο και τον χώρο μας για να δούμε πως μπορεί να λειτουργήσει όλο αυτό για εμάς και τα παιδιά μας».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: «Φουντώνουν» οι φήμες για επανασύνδεση