Σίσσυ Χρηστίδου: Έκανε Πάσχα μαζί με τον Θοδωρή Μαραντίνη (photos)28 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 8:32 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:32 μμ


Τι κι αν πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσαν μέσω του Instagram τον χωρισμό τους μετά από 13 χρόνια, τα 9 ως παντρεμένοι; Σίσσυ Χρηστίδου και Θοδωρής Μαραντίνης έκαναν μαζί Πάσχα, όπως κάθε χρόνο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται εδώ και μέρες στη Θεσσαλονίκη μαζί με τα παιδιά του ζευγαριού, ενώ χθες πήγε και τους βρήκε και ο τραγουδιστής των ONIRAMA.

Μάλιστα, και οι δύο φρόντισαν να ενημερώσουν τους followers τους ότι παρευρέθηκαν στην Ανάσταση οικογενειακώς. Η Χριστίδου και ο Μαραντίνης είχαν τονίσει ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά τους και για χάρη τους δεν θα «σπάσει» η οικογένεια.

Δείτε τις αναρτήσεις

Σίσσυ Χρηστίδου: Ανατροπή με ανάρτηση «φωτιά» του Μαραντίνη (photo)

Η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης έπειτα από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου χώρισαν, τονίζοντας όμως ότι προτεραιότητα έχουν τα παιδιά τους.

Όλες αυτές τις μέρες κυκλοφόρησαν σενάρια επανασύνδεσης του ζευγαριού, αφού υπάρχουν μάτια που τους είδαν ξανά μαζί και αγαπημένους.

Η ανάρτηση του Μαραντίνη

Τις φήμες επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Θοδωρής Μαραντίνης με σημερινή του ανάρτηση, το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Ο τραγουδιστής ανέβασε στόρι στο Instagram με τον ίδιο και τον σκύλο της οικογένειας.

Μάλιστα, έκανε και ταγκ τη Σίσσυ Χρηστίδου και έγραψε “Ερχόμαστε…”. Η παρουσιάστρια είναι στη Θεσσαλονίκη για τις μέρες του Πάσχα, μαζί με τα παιδιά, έτσι ο Μαραντίνης θα βρεθεί κοντά τους για να περάσουν όλοι μαζί τις γιορτινές μέρες.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Σίσσυ Χρηστίδου – Θοδωρής Μαραντίνης: «Φουντώνουν» οι φήμες για επανασύνδεση