Σίσσυ Ζουρνατζή: Η νέα απάντηση του πρώην συντρόφου που την ξυλοκοπούσε12 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:24 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:30 μμ

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την ανάρτηση στο Instagram και την δημόσια καταγγελία της Σίσσυς Ζουρνατζή ότι έχει υποστεί κακοποίηση και ξυλοδαρμό από τον πρώην σύντροφό της, Χρήστο Γιάτσα, ο δικηγόρος του τελευταίου, Πασχάλης Παπαδόπουλος, τοποθετείται εκ μέρους του πελάτη του μέσω της εφημερίδας Espresso.

View this post on Instagram

ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕΣ ; ———————— Πες ένα λόγο που μπορούσε μια τέλεια σχέση να τελειώσει ; Δέχτηκα πολλά μηνύματα από κοπέλες που ίσως να «θαύμαζαν » αυτή την σχέση ! Και φτάνω στο σημείο να πω ότι τα social media απέχουν πολύ από την πραγματικότητα . Ο λόγος είναι αυτός που απεικονίζεται στην φωτογραφία ! Είναι όταν το χαμόγελο μετατρέπεται σε φόβο και πόνο !!! Ποια το αξίζει αυτό καμία …. Όσες βρίσκεστε σε μια τέτοια κατάσταση τρέξτε μακρυά ! Δεν αλλάζει ! Δεν ντρέπομαι που το λέω γιατί στην αρχή αυτό γινόταν ! Τώρα όμως προχώρησα και έφυγα ! Στο nomads μπήκα για να τον συγχωρεσω! Αλλά οι άνθρωποι δεν αλλάζουν …..? Ντρεπόμουν να χωρίσω να μην πει τίποτα ο κόσμος ! Γιατί εγώ σαν γυναίκα εκτέθηκα όχι αυτός ! Αυτά ….. νομίζω δεν υπάρχει λόγος να μπω σε λεπτομέρειες !

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

«Όλα αυτά είναι απολύτως ψευδή και τα καταδικάζουμε. Θεωρούμε δύο τινά: πρώτα απ’ όλα, όπως έχει αποδείξει κατ’ επανάληψη η κυρία Ζουρνατζή, τα θυσιάζει όλα στον βωμό της δημοσιότητας και της αυτοπροβολής, δηλαδή για τα likes, τα follows και όλα τα συναφή, σε μια εποχή που είναι λίγο πονηρή αναφορικά με την κακοποίηση των γυναικών…

Θεωρώ, λοιπόν, ότι η κυρία βρήκε το κατάλληλο timing για να στραφεί εναντίον του συντρόφου της, σε μια φάση που ήθελε να πάρει λίγη δημοσιότητα διότι είχε ξεχαστεί μετά τη συμμετοχή της στο Nomads 2», λέει ο κ. Παπαδόπουλος στην Espresso.

Και συμπληρώνει ότι υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία όσων υποστηρίζει: «Στο τελευταίο μήνυμα που του έστειλε στις 8 Ιανουαρίου η κυρία Ζουρνατζή τού γράφει: «Σε αγαπάω! Να προσέχεις, αγάπη μου, καρδούλα μου…». Η ανάρτηση περί κακοποίησης έγινε στις 9 Ιανουαρίου. Στις 5 Ιανουαρίου ήταν μαζί στα χιόνια και έκαναν κωλοτούμπες. Τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου χώρισαν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Δηλαδή, τη μία μέρα χώρισαν και την επομένη το έκανε αυτό για να τον εκδικηθεί, γιατί ο Χρήστος σε αυτά τα μηνύματα δεν απάντησε καθόλου και της είπε να φύγει από το σπίτι, στο οποίο έμεναν με τη μητέρα και την αδελφή του».

Όσο για τα βίαια περιστατικά που καταλογίζει η πρώην παίκτρια του «Nomads 2» στον πελάτη του, ο κ. Παπαδόπουλος τα διαψεύδει κατηγορηματικά. «Δεν υπήρχε κάποιος σφοδρός τσακωμός. Άλλωστε, έχουμε φωτογραφίες ακόμα και από την Πρωτοχρονιά που χορεύουν και περνάνε υπέροχα» περιγράφει και δίνει μία άλλη αιτία χωρισμού.

«Είχε φτάσει μια κατάσταση στο απροχώρητο, γιατί εκείνη δεν εργαζόταν, ζούσε παρασιτικά στο σπίτι της οικογένειας και κάπου εκεί ο Χρήστος πήρε την απόφαση να χωρίσουν. Ουσιαστικά ο Χρήστος τής είπε να χωρίσουν και εκείνη το δέχθηκε θεωρώντας ότι πλέον δεν πάει άλλο. Χωρίς να έχουμε περιστατικά βίας» υποστηρίζει.

«Ο Χρήστος αρνείται κατηγορηματικά ότι οποιαδήποτε στιγμή την έχει χτυπήσει. Ποτέ δεν σήκωσε χέρι. Η κυρία Ζουρνατζή λέει ότι από τη δεύτερη εβδομάδα τη χτυπούσε. Κι εγώ αναρωτιέμαι: αν κάποιος σε χτυπούσε από τη δεύτερη εβδομάδα, φτάνεις στους 10 μήνες για να του κάνεις δημόσια πρόταση γάμου στο Nomads 2; Μήπως κι αυτό ήταν για λόγους εντυπωσιασμού;» διερωτάται ο συνήγορος του Χρήστου Γιάτσα.

View this post on Instagram

?

A post shared by Sissy Zournatzi (@sissyzournatzi) on

Στη συνέχεια υποστηρίζει ότι η ιστορία κάπου χωλαίνει, καθώς ο «κατηγορούμενος» δεν θα έκανε ποτέ κάτι ανάλογο και για ακόμη έναν λόγο: «Έχει χάσει τον πατέρα του στην εφηβεία. Μεγάλωσε με τη μητέρα του και τη μεγαλύτερη αδελφή του.

Συνεπώς, όπως αντιλαμβάνεστε, τρέφει έναν ιδιαίτερο σεβασμό και αγάπη απέναντι στις γυναίκες». Τέλος, όπως μας ενημέρωσε, αν ο πελάτης του θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη δεν έχει αποφασιστεί ακόμα, ενώ αποκλείει την πιθανότητα επαναπροσέγγισης από την πλευρά του.