ΣΚΑΪ: «Ανάσα ζωής» για το κανάλι του Φαλήρου11 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:27 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:27 μμ


Κάθε επεισόδιο του Survivor, του ριάλιτι επιβίωσης του καναλιού του ΣΚΑΪ, είναι μια ελπίδα για τον σταθμό ότι τα νούμερα τηλεθέασης μπορεί να αρχίσουν να ανεβαίνουν και να είναι καλύτερα. Μέχρι τώρα, όμως, αυτό δεν έχει συμβεί. Κάθε πρωί μετά την προβολή του παιχνιδιού, οι ιθύνοντες έπαιρναν στα χέρια τους τις καταστάσεις της AGB για να έρθουν αντιμέτωποι ξανά με την ίδια απογοήτευση. 

Αλλάζουν από χθες τα δεδομένα

Ωστόσο, αυτό φαίνεται πως άλλαξε, έστω και για λίγο, στο χθεσινό prime time. Μεγάλη νικήτρια της βραδιάς ήταν η Μαρία Μπεκατώρου στον ANT1 με τον YFSF φτάνοντας μέχρι και 31,1! Την ώρα που έπαιζαν παράλληλα τα δύο προγράμματα, δυστυχώς για το Φάληρο, το Survivor δεν κατάφερε να περάσει μπροστά, αλλά τουλάχιστον τα νούμερα που σημείωσε ήταν αξιοπρεπή. Μάλιστα, όταν τελείωσε το αντίπαλον δέος του Αμαρουσίου, το ριάλιτι επιβίωσης κατάφερε να φτάσει μέχρι και 30,8. Νούμερο πρωτοφανές, αν αναλογιστούμε τη φετινή πορεία του παιχνιδιού!

Μένει, λοιπόν, να δούμε αν αυτή ήταν η αρχή μιας αντεπίθεσης του Φαλήρου ή απλά ένα τυχαίο γεγονός…

Ραγδαίες αλλαγές και «τσεκούρια» στο κανάλι του Φαλήρου

Η χαμηλή τηλεθέαση στο κανάλι του ΣΚΑΪ φέρνει εξελίξεις και νέα πλάνα ενόψει του σχεδιασμού για τη νέα τηλεοπτική χρονιά.

«Δεν τραβάνε» τα ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Η φετινή συνταγή αποδεικνύεται αποτυχημένη για το κανάλι του Φαλήρου. Για αυτό κάνει στροφή και σχεδιάζει περισσότερες ελληνικές σειρές και ενημερωτικές εκπομπές για τη νέα σεζόν.

Ο ΣΚΑΪ είδε ότι τα νούμερα τηλεθέασης κατρακυλάνε προς τα κάτω και είναι πλέον στην τρίτη θέση προτίμησης αφού τα ριάλιτι δεν «τραβάνε»

Ο «βασιλιάς των ριάλιτι»Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν έχει εξασφαλισμένη θέση μετά τις φετινές αποτυχίες. Γι αυτό και για το Survivor θα γίνει νέα κουβέντα, καθώς υπάρχουν σκέψεις ακόμα και για «κόψιμο» του τρίτου κύκλου λόγω χαμηλής τηλεθέασης.

Άγνωστο είναι και το μέλλον του «Power of Love» καθώς οι ελληνικές σειρές που ξεκίνησαν στο Mega θα πάρουν δεύτερους κύκλους αρκετά χρόνια μετά στον ΣΚΑΪ (π.χ. Λόγω Τιμής, Το Κόκκινο Δωμάτιο) γεμίζοντας έτσι την prime time ζώνη του σταθμού.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΑΝΤ1: «Χαμός» με το Your Face Sounds Familiar στο κανάλι του Αμαρουσίου

Alpha: «Γερή» σφαλιάρα από τον Νίκο Μάνεση και το κανάλι της Κάντζας