ΣΚΑΪ: Ανατροπή με το Big Brother – Κάνει πίσω το κανάλι12 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 5:32 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:32 μμ


Σε δεύτερες σκέψεις μπαίνει το κανάλι του ΣΚΑΪ, όσον αφορά τη μεγάλη επιστροφή του ριάλιτι Big Brother, λόγω του κόστους που προβλέπεται ότι θα έχει.

Σύμφωνα με τη Real Life οι αρχικοί υπολογισμοί των παραγωγών της εκπομπής ανέφεραν ένα ποσό της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ποσό θεωρήθηκε απαγορευτικό από το κανάλι το οποίο κάνει πίσω στο μπάτζετ και θα δοκιμάσει εσωτερική παραγωγή, χωρίς να έχει ξαναδοκιμαστεί σε κάτι τέτοιο, με σκοπό να μειώσει τα έξοδα και να τα ρίξει στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Μία μείωση που αγγίζει το 58% των αρχικών υπολογισμών.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι το «Power of Love», το οποίο κάλυπτε μόνο ένα οκτάωρο την ημέρα και όχι εικοσιτετράωρο όπως γίνεται με το «Big Brother», είχε ένα κόστος που έφτανε τα 2,5 εκατομμύρια ανά σεζόν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Alpha: «Τρελά γκάζια» ο Νίκος Μάνεσης

ΣΚΑΪ: Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Τρυφίδου στην εκπομπή του Λιάγκα

Το πρόσωπο που θα διαδεχθεί την Ελεάννα Τρυφίδου στην αρχισυνταξία της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» επέλεξαν στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, πρόκειται για πρώην αρχισυντάκτρια της Φαίης Σκορδά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής του Open «Έλα Καλημέρα» η νέα αρχισυντάκτρια της καθημερινής εκπομπής του ΣΚΑΪ θα είναι η Γωγώ Σαμπάνη.

Υπήρξε αρχισυντάκτρια στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στα χρόνια του Alter και αργότεραστα «Αποκαλυπτικά» με τον Μένιο Φουρθιώτη στο Epsilon.

ΣΚΑΪ: Τέλος πασίγνωστη δημοσιογράφος από το κανάλι

Αποχώρηση «βόμβα» πασίγνωστης δημοσιογράφου από το κανάλι του ΣΚΑΪ, και μάλιστα στελέχους της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, τάραξε τα νερά.

Η αρχισυντάκτρια της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» Ελεάννα Τρυφίδου απομακρύνεται από τον τηλεοπτικό σταθμό, με τον αντικαταστάτη της να ανακοινώνεται τις επόμενες ημέρες.

Τα «σύννεφα» στη σχέση του ΣΚΑΪ με τη δημοσιογράφο είχαν μαζευτεί μετά το περιστατικό με τον κανιβαλισμό της σεξουαλικής επίθεσης που είχε δεχτεί η φοιτήτρια του ΑΠΘ. Τότε μάλιστα είχε ακουστεί ότι η αρχισυντάκτρια της εκπομπής είχε υποβάλει την παραίτησή της, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή από το κανάλι.

Έκτοτε παρά τις συνεχείς επαφές με τη διοίκηση του σταθμού, και τις προσπάθειες να βρεθεί μία λύση και να αλλάξει η σκαλέτα της εκπομπής, κάτι τέτοιο δεν έγινε με αποτέλεσμα το μεσημέρι της Τετάρτης ο σταθμός να ανακοινώσει την απόφασή του να ολοκληρωθεί η συνεργασία του με την Ελεάννα Τρυφίδου.

Η Ελεάννα Τρυφίδου ήταν για πολλά χρόνια αρχισυντάκτρια στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ενώ αποχώρησε την περασμένη σεζόν για να ακολουθήσει τον Γιώργο Λιάγκα στη νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Σπύρος Παπαδόπουλος: Αυτά τα νούμερα έκανε το «Στην υγειά μας ρε παιδιά»