ΣΚΑΪ: Ανατροπή – Ραγδαίες εξελίξεις στο κανάλι του Φαλήρου (video)15 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:25 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:07 μμ


Μπορεί το κανάλι του ΣΚΑΪ να θέλει να κρατήσει το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και του χρόνου, γιατί ήταν ένα πρόγραμμα που πήγε καλά σε τηλεθέαση, αλλά θα υπάρχουν μεγάλες αλλαγές.

Εκτός Καπουτζίδης και Μπακοδήμου

Η πρώτη αφορά στο πόσο συχνά θα προβάλλεται. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει του χρόνου να επενδύσει στη μυθοπλασία, πράγμα που σημαίνει ότι το «Ταλέντο» θα προβάλλεται πια μία φορά την εβδομάδα.

Επίσης, αλλαγές αναμένεται να υπάρξουν και στην κριτική επιτροπή. Ο Γιώργος Καπουτζίδης συζητά με τον σταθμό το ενδεχόμενο να κάνει σίριαλ, οπότε εκ των πραγμάτων δεν θα έχει χρόνο. Το ίδιο ισχύει και για τη Μαρία Μπακοδήμου, για την οποία ο ΣΚΑΪ έχει δύο σκέψεις: Η μία είναι να αναλάβει το δικό της late night και η δεύτερη καθημερινή εκπομπή.

Ο μόνος που ενδέχεται, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, να συνεχίσει είναι ο Σάκης Τανιμανίδης, χωρίς ωστόσο να έχει έρθει σε συμφωνία με την Acun Media.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΣΚΑΪ: Ετοιμάζουν «έκρηξη» στο κανάλι του Φαλήρου

Ο ΣΚΑΪ προσπαθεί να ανακάμψει με νέο lead in στην απογευματινή ζώνη. Ετοιμάζει δύο νέα τηλεπαιχνίδια στα οποία το κανάλι του Φαλήρου, ποντάρει …πολλά. Το ένα θα προβληθεί τη νέα σεζόν και το άλλο για το αμέσως επόμενο διάστημα.

Tι …καλό θα δούμε;

Σύμφωνα με πληροφορίες, του Real Life για το πρόγραμμα της νέας σεζόν ο ΣΚΑΪ εξασφάλισε τα δικαιώματα του «Βοοm»!. ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων στο οποίο με κάθε σωστή απάντηση ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να κόψει τα καλώδια της «βόμβας» στο κέντρο του πλατό, με στόχο να προλάβει να την απενεργοποιήσει πριν μηδενίσει ο χρόνος.

Αν δεν… προλάβει, η βόμβα κάνει boom σκορπίζοντας σπίθες και κομφετί, ενώ χάνονται και όσα χρήματα έχει κερδίσει ο παίκτης. Πρόκειται για το φορμάτ της ισραηλινής εταιρείας Keshet, που μεταδόθηκε στην Αμερική στο Fox, στη Γαλλία, στην Ισπανία και στην Ουγγαρία.

Και ενώ το «Βoom» ετοιμάζεται για τον Οκτώβριο, το κανάλι θα τοποθετήσει νέο τηλεπαιχνίδι στην απογευματινή ζώνη από το καλοκαίρι.

Επίσης, όσον αφορά το άλλο τηλεπαιχνίδι, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Ιούνιο θα βγει στον αέρα το «Guess my age», στο οποίο οι παίκτες καλούνται να μαντέψουν την ηλικία αγνώστων και να κερδίσουν ….ποσά.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Αlpha: «Χαστούκι» από Μάνεση σε Αυτιά και ΣΚΑΪ

ΣΚΑΪ: «Πανικός» με το Voice στο κανάλι του Φαλήρου