ΣΚΑΪ: Απίστευτο ρεσιτάλ Γιώργου Τσελίκα – Έτοιμος για το…Voice (video)22 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:14 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:34 πμ


Ο ρεπόρτερ της «καρδιάς» μας Γιώργος Τσελίκας σήμερα ξεδίπλωσε το ταλέντο του, στο τραγούδι καθώς έδωσε ρεσιτάλ από τα Αναφιώτικα της Πλάκας.

Έτοιμος να κατακτήσει το Voice

Ο πολυτάλαντος ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας βγήκε στην εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» και μας έδειξε τις ομορφιές της Πλάκας, όμως την παράσταση την έκλεψε πάλι αυτός.

Με την «μαγική« φωνή του τραγούδησε, άσματα του παρελθόντος, βάζοντας σοβαρή υποψηφιότητα για το Voice, καθώς ο άνθρωπος, είναι ταλεντάρα!

Δώστε του από τώρα… το βραβείο του νικητή! Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε, τι ακριβώς εννοούμε.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Ο «γύπας» Τσελίκας εκφράζει τα … φιλοζωικά του αισθήματα (video)

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Ο Τσελίκας βρήκε τον «μάστορά» του! Απάντηση έπος από κοπέλα (video)

ΣΚΑΪ: Η κηδεία και η «ατυχία» του Γιώργου Τσελίκα – Πού έπεσα… (video)

Ο ρεπόρτερ «θεός» Γιώργος Τσελίκας του ΣΚΑΪ, επέστρεψε δριμύτερος από τις διακοπές του, «γεμάτος» για νέα επικά ρεπορτάζ.

Πώς διαλύεται ένα… ρεπορτάζ

Ο Γιώργος Τσελίκας έδωσε το παρών σήμερα, στην εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου «Πρωινή Ενημέρωση». Βγήκε από τα όμορφα Πετράλωνα συνομίλησε με τους κατοίκους και μας έδειξε τις ομορφιές της περιοχής.

Στο τέλος όμως, διαλύθηκε όλη η προσπάθεια που είχε κάνει καθώς πήγε να συνομιλήσει με έναν κύριο και αφού του ευχήθηκε, καλημέρα και κάλο υπόλοιπο καλοκαιριού, τον ρώτησε που πηγαίνει. Ο κύριος ευγενικά του απάντησε ότι πηγαίνει στο…. νεκροταφείο, ο Τσελίκας σάστισε όμως επειδή είναι ετοιμόλογος ...ευχήθηκε «ζωή σε λόγου μας» και αποχώρησε.

Αμέσως μετά, εμφανώς απογοητευμένος, μονολόγησε … «που έπεσα». Από το στούντιο του ανέφεραν, ότι αυτά ,δυστυχώς, συμβαίνουν στις ζωντανές συνδέσεις.

Όπως και να έχει πάντως το ρεπορτάζ δεν τελείωσε, σίγουρα, όπως το είχε σχεδιάσει ο «δαιμόνιος» Γιώργος Τσελίκας.

Δείτε το επικο βίντεο:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Έπος – Ο Τσελίκας τραγουδά το «ημεροβίγλι» σε Πορτοσάλτε, Αναστασοπούλου (video)