ΣΚΑΪ: «Αποχαιρέτησε» τον Δημήτρη Οικονόμου το κανάλι (video)19 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:23 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:59 μμ


Τελευταία μέρα για τον Δημήτρη Οικονόμου ήταν η σημερινή στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα«, αφού ο δημοσιογράφος βγαίνει σε άδεια για διακοπές.

Πάει διακοπές ο Δημήτρης Οικονόμου

Η εκπομπή θα συνεχιστεί για μια εβδομάδα ακόμα με παρουσιάστρια τη Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία αποχαιρέτησε τον συμπαρουσιαστή της με χιουμοριστικό τρόπο. Όπως το ίδιο έκαναν και οι συντελεστές της εκπομπής στο κανάλι, που ετοίμασαν ένα ξεκαρδιστικό βίντεο για την αποχώρηση του Δημήτρη Οικονόμου για το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο φαίνεται το πρόσωπο του δημοσιογράφου στο σώμα ενός τύπου ο οποίος ίπταται με fly board και… απογειώνεται! «Αύξησε σε όποιον το σκέφτηκε» είπε για πλάκα ο Δημήτρης Οικονόμου, ενώ η Μαρία Αναστασοπούλου τον κοιτούσε… μελαγχολικά επειδή θα την αφήσει μόνη της για μία εβδομάδα.

«Θα μας στέλνεις καμιά φωτογραφία από εκεί που θα είσαι», τον ρώτησε με παραπονεμένο ύφος, με τον δημοσιογράφο να της συστήνει υπομονή για λίγες μέρες ακόμα. Είπε επίσης ότι θα επιστρέψει με την εκπομπή στα τέλη Αυγούστου.

Δείτε το βίντεο του ΣΚΑΪ που «αποχαιρετά» τον Δημήτρη Οικονόμου

ΣΚΑΪ: Το «κρύο» ανέκδοτο του Οικονόμου για τον Τσίπρα (video)

Μόνο ο Δημήτρης Οικονόμου γέλασε με το αστείο που είπε στον αέρα του ΣΚΑΪ, την ώρα της εκπομπής «Σήμερα» με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Εν μέσω πολιτικών συζητήσεων με τους καλεσμένους του πάνελ, ο δημοσιογράφος είπε ένα ανέκδοτο, στο οποίο χρησιμοποίησε το όνομα του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Μιλώντας για… «αριστερές παρόλες», είπε ένα αστείο που μόνο αυτός γέλασε…

«Είναι σαν το ανέκδοτο με τον Τσίπρα. Πάει ένας στο Μαξίμου και ζήταγε τον Τσίπρα. Του λέει ο αστυνομικός δεν είναι εδώ. Πάει την άλλη μέρα και λέει θέλω τον κύριο Τσίπρα, δεν είναι εδώ του λέει. Το ξέρω, λέει, αλλά θέλω να το ακούω«, είπε ο Δημήτρης Οικονόμου και έριξε τη θερμοκρασία στο στούντιο του ΣΚΑΪ.

Μέχρι και η συμπαρουσιάστριά του, Μαρία Αναστασοπούλου, είπε: «Στον Οικονόμου άρεσε το αστείο, άλλοι μπορεί να μη γέλασαν».

Δείτε το βίντεο

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: ΣΚΑΪ: «Βόμβα» για Οικονόμου – Αλλάζει «ταίρι» ο δημοσιογράφος