Αντώνης Κανάκης: «Παγωμάρα» με τον ΣΚΑΪ – Όλα ανοιχτά (video)13 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 11:54 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:26 μμ


Η πρώτη ημερομηνία που μας είχε δώσει ο ΣΚΑΪ για την πρεμιέρα της εκπομπής του «Ράδιο Αρβύλα» ήταν τον Νοέμβριο που μας πέρασε.

Ωστόσο, τελικά αποφασίστηκε να πάρει αναβολή για τον Ιανουάριο, αφού προηγουμένως θα έπαιζε μία ειδική εκπομπή τις γιορτές, όπου θα γινόταν ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε. Τελικά αυτή η εκπομπή δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και ούτε τον Ιανουάριο θα κάνουν πρεμιέρα οι Ράδιο Αρβύλα. 

Κι αυτό βεβαίως έχει να κάνει με το ότι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ είναι ακόμα υπό διαμόρφωση και δεν έχει ξεκινήσει το «Big Brother». Αν οι Ράδιο Αρβύλα έβγαιναν τον Ιανουάριο θα έπρεπε να ξεκινούν στις 23.00, κάτι που βεβαίως δεν επιθυμούν οι ίδιοι. Έτσι, παρόλο που τους έγινε και πρόταση να βγαίνουν τρεις φορές την εβδομάδα για να ενισχύσουν και το πρόγραμμα του σταθμού, δεν το δέχτηκαν, γιατί θα έπρεπε όταν θα αρχίσει το Big Brother να αλλάξουν πάλι ώρα μετάδοσης.

Έτσι, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του πήρε νέα αναβολή, γεγονός που δημιουργεί παγωμάρα στις σχέσεις και αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον, παρόλο που όλα δείχνουν πως το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Μάρτιο, όταν θα έχει διαμορφωθεί το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Open: «Ρουκέτα» με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Έκλεισε στο κανάλι Σαββίδη

ΣΚΑΪ: Ανατροπή με το Big Brother – Κάνει πίσω το κανάλι

Σε δεύτερες σκέψεις μπαίνει το κανάλι του ΣΚΑΪ, όσον αφορά τη μεγάλη επιστροφή του ριάλιτι Big Brotherλόγω του κόστους που προβλέπεται ότι θα έχει.

Σύμφωνα με τη Real Life οι αρχικοί υπολογισμοί των παραγωγών της εκπομπής ανέφεραν ένα ποσό της τάξεως των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Το ποσό θεωρήθηκε απαγορευτικό από το κανάλι το οποίο κάνει πίσω στο μπάτζετ και θα δοκιμάσει εσωτερική παραγωγή, χωρίς να έχει ξαναδοκιμαστεί σε κάτι τέτοιο, με σκοπό να μειώσει τα έξοδα και να τα ρίξει στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Μία μείωση που αγγίζει το 58% των αρχικών υπολογισμών.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι το «Power of Love», το οποίο κάλυπτε μόνο ένα οκτάωρο την ημέρα και όχι εικοσιτετράωρο όπως γίνεται με το «Big Brother», είχε ένα κόστος που έφτανε τα 2,5 εκατομμύρια ανά σεζόν.

 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:MasterChef: Έρχεται «κόψιμο» στο ριάλιτι μαγειρικής του Star