ΣΚΑΪ: Δίνουν κι άλλη θέση στο Νίκο Μουτσινά28 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:53 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:56 μμ
crsl_moutsinas_0


Πληροφορίες που κάνουν το κάνουν το γύρο του διαδικτύου αναφέρουν ότι ο γνωστός παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς εκτός του ότι θα μετακομίσει από το Open στο κανάλι του Φαλήρου, ΣΚΑΪ θα έχει και άλλη ξεχωριστεί θέση στο κανάλι….

MOUTSINAS

Επειδή ο Νίκος Μουτσινάς δυσαρεστήθηκε  που του ανακοίνωσαν πως δεν θα κάνει τον «Αδύναμο Κρίκο», καθώς απόφαση του ΣΚΑΪ αλλά και της παραγωγής είναι τον «Κρίκο» να κάνει και στην Ελλάδα όπως και στην Κύπρο ο Τάσος Τρύφωνος, του «έταξαν» άλλη θέση…

Kριτής στο Ελλάδα έχεις ταλέντο ο Μουτσινάς

Πιο συγκεκριμένα για να κρατηθούν ισορροπίες και το κανάλι να ανοίξει με ηρεμία τη νέα σεζόν ο Νίκος πήρε υποσχετική για το δεύτερο μισό της χρονιάς. Και αυτή είναι μια από τις θέσεις των κριτών στο νέο «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που θα βγει στον «αέρα» από τον Φεβρουάριο και μετά, αναφέρει το nassosblog.

moutsinas2

Και φυσικά ο Μουτσινάς αποδέχθηκε την συγκεκριμένη πρόταση καθώς θα αμοίβεται με ξεχωριστό ποσό για την συγκεκριμένη παρουσία του και μάλιστα η αμοιβή δεν θα είναι από τον ΣΚΑΪ αλλά από την Acun Medya.

Alpha: Αυτός θα είναι το «αντίπαλο δέος» του Μουτσινά

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το παζλ του προγράμματος του Alpha για τη νέα σεζόν, με το κανάλι της Κάντζας να ψάχνει την κατάλληλη φόρμουλα που θα «δέσει» τα πρόσωπα και τις εκπομπές ώστε να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Τρία διαφορετικά προγράμματα για μεσημεριανή – απογευματινή ζώνη

Οι υπεύθυνοι του Alpha έχουν επικεντρωθεί αυτή την περίοδο στην μεσημεριανή και απογεματινή ζώνης, δηλαδή από τις 15:00 έως τις 19:00.

Μάλιστα, έχουν επιλέξει να βάλουν τρία διαφορετικά προγράμματα σε αυτή τη ζώνη. Συγκεκριμένα, το νέο τηλεπαιχνίδι «ΠάνωΚάτω» με τον Χρήστο Φερεντίνο, την καινούρια εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και τη σειρά «Αστέρια στην άμμο».

xrhstos-ferentinos

Αυτό που απασχολεί τους ανθρώπους του Alpha είναι με ποια σειρά θα προβάλλονται και σε ποιες ώρες θα «χτυπήσουν». Μάλιστα, υπάρχει η σκέψη την ίδια ώρα που θα προβάλλεται ο Νίκος Μουτσινάς να τοποθετηθεί ο Χρήστος Φερεντίνος, καθώς στο κανάλι πιστεύουν ότι η πολυετής εμπειρία του στην τηλεόραση θα μπορέσει να ανταγωνιστεί έναν από τους πιο επιτυχημένους παρουσιαστές της περασμένης σεζόν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Κατερίνα Ζαρίφη : Ποιο κανάλι «δίνει» νέα δουλειά στην παρουσιάστρια

ΣΚΑΪ: «Βόμβα» μεγατόνων από Αλαφούζο για την αντικαταστάτρια της Σπυροπούλου

ΕΣΡ: «Κλείνει» κανάλι – Βαριά «καμπάνα» για επτά ημέρες