ΣΚΑΪ: «Φρίκαραν» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο στο κανάλι12 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:16 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:33 μμ


Η εκπομπή που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» από το κανάλι του ΣΚΑΪ, είναι ψηλά συνήθως στην τηλεθέαση.

«Έπεσε» ο Σπύρος Παπαδόπουλος

«Ψιλοφρίκαραν » στον ΣΚΑΪ με τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά» καθώς έχουν συνηθίσει σε υψηλές πτήσεις τηλεθεάσεις.

Στο νεανικό κοινό τα νούμερα ήταν μονοψήφια κάτι που προβληματίζει. Όπως και να έχει ο Σπύρος και οι εκπομπές του, έχουν γράψει ιστορία στην τηλεόραση και κρατούν «συντροφιά» σε εκατομμύρια σπίτια τηλεθεατών.

Ίσως απλά χθες για τον Παπαδόπουλο και τον ΣΚΑΪ,να ήταν μια κακή ημέρα, όπως έχουμε όλοι στις δουλειές μας…

Νεανικό κοινό 

Στην Υγειά μας ρε παιδιά  10,9% – 9,4% – 9,3% – 9,3% – 13,1% – 12,6% – 12,2% – 7,3% – 6,4% – 8.4% – 9,6% – 8,7% – 9,5%

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: «Έκλεισε» Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το κανάλι του Σαββίδη

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:  ΣΚΑΪ: «Κατέρρευσε» ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε στο κανάλι

ΣΚΑΪ: Ποιοι «κόβονται», ποιοι αναβαθμίζονται στο κανάλι

Συνεχείς είναι οι διαβουλεύσεις στο κανάλι του Φαλήρου, καθώς στον ΣΚΑΪ προσπαθούν να βρουν τη σωστή φόρμουλα για το πρόγραμμα ενόψει των εκλογών.

Τα πάνω κάτω στον ΣΚΑΪ

Σαρωτικές είναι οι αλλαγές στον ΣΚΑΪ, με κάποιους δημοσιογράφους να ανεβάζουν τις μετοχές τους και κάποιοι άλλοι να «πέφτουν».

Η Σία Κοσιώνη, παρόλο που υπήρχε η φήμη ότι δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές της στον ΣΚΑΪ,οδεύει προς ανανέωση και παίρνει μεγαλύτερο τηλεοπτικό χρόνο μέσα στην προεκλογική περίοδο.

Αντιθέτως, «κόβεται» η Νίκη Λυμπεράκη και περιορίζεται στο δελτίο ειδήσεων του σαββατοκύριακου ανά 15 μέρες.

Τη θέση του «Ρουά ματ» θα πάρει η νέα εκπομπή «Αντίστροφη Μέτρηση» και θα την παρουσιάζει η Σία Κοσιώνη και ο Βασίλης Χιώτης, Διευθυντής του ΣΚΑΪ 100,3.

Ο Παύλος Τσίμας θα μεταφερθεί στην απογευματινή ζώνη και συγκεκριμένα την Τετάρτη και την Πέμπτη 22 και 23 Μαίου, αντίστοιχα, με την εκπομπή «Ευρωεκλογές 2019». Τέλος, η ίδια εκπομπή θα μεταδοθεί και την Παρασκευή στις 21:50, δηλαδή την τελευταία Παρασκευή πριν τις εκλογές της 26η Μαίου.