ΣΚΑΪ: Γκάφα ολκής με γνωστό δημοσιογράφο στο κανάλι (photo)3 Μαΐου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:04 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:04 μμ


Ακόμα μία γκάφα έκανε το κανάλι του ΣΚΑΪ μπερδεύοντας γνωστό δημοσιογράφο με τον αναπληρωτή διοικητή του νοσοκομείου Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού προέβαλαν σε βίντεο τηλεφωνική συνομιλία από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στην οποία μιλούσε ο γιατρός, Γιώργος Ζουρίδης, για το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στην Κρήτη την Πρωτομαγιά.

Θέλοντας να συνοδεύσουν τη φωνή του με τη φωτογραφία του, φαίνεται πως στράφηκαν στη γνωστή μηχανή αναζήτησης από την οποία άντλησαν φωτογραφία του γνωστού δημοσιογράφου, Γιώργου Ζουρίδη, που γράφει στο «Φως των Σπορ» και όχι του γιατρού… 

Δείτε τη σχετική φωτογραφία από το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Δείτε τον πραγματικό Αναπληρωτή Διοικητή του Νοσοκομείου των Χανίων 

ΣΚΑΪ: Η «γκάφα» της Σίας Κοσιώνη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Ένα γλωσσικό «ολίσθημα» της Σίας Κοσιώνη έγινε αφορμή για σχόλια στις 2 Απριλίου, καθώς θέλοντας να μιλήσει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ανέφερε ως «κυρίαρχο Μητσοτάκη»!

Το σαρδάμ της δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ έγινε η αφορμή για γέλιο, αλλά και για… σκέψη, αν σκεφτεί κάποιος τις εμφανείς πολιτικές προθέσεις τόσο για το κανάλι του Φαλήρου, όσο και για την ίδια τη Σία Κοσιώνη που είναι παντρεμένη με τον ανηψιό του προέδρου της ΝΔ, τον Κώστα Μπακογιάννη.

Μπορούμε να πούμε, λοιπόν, ότι «γλώσσα λανθάνουσα τα αληθή λέγει», τουλάχιστον για τις επιθυμίες της δημοσιογράφου, αφού υπάρχουν αρκετές αμφιβολίες αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι όντως… κυρίαρχος.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

ΣΚΑΪ: «Θρίλερ» με το συμβόλαιο της Σίας Κοσιώνη στο κανάλι

ΣΚΑΪ: «Κατέρρευσε» η Τατιάνα Στεφανίδου στο κανάλι

ΑΝΤ1: «Μούδιασαν» με τον Γιώργο Παπαδάκη στο κανάλι