ΣΚΑΪ: Η εκπομπή που «σαρώνει» στο κανάλι του Φαλήρου5 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 10:05 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:07 πμ


Η εκπομπή του καναλιού του Φαλήρου ΣΚΑΪ, «Πρωινή ενημέρωση» του Σαββατοκύριακου σαρώνει στα νούμερα τηλεθέασης.

Κορυφή η «Πρωινή Ενημέρωση»

Η «Πρωινή ενημέρωση» με τον Κωνσταντνίνο Δαυλό και την Έλενα Παπαδημητρίου πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Οι δύο δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ κερδίζουν το στοίχημα της τηλεθέασης καθώς οι τηλεθεατές, ενημερώνονται κάθε Σαββατοκύριακο το καλοκαίρι από την εκπομπή «Πρωινή ενημέρωση».

Συνεχίζουν στα χνάρια του Γιώργου Αυτιά που σαρώνει και αυτός τα Σαββατοκύριακα σε τηλεθέαση.

Χθες Κυριακή 4 Αυγούστου η εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρωινή ενημέρωση» με τον Κωνσταντνίνο Δαυλό και την Έλενα Παπαδημητρίου έκανε στο δυναμικό κοινό 22,9%.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Open: Αυτή είναι η νέα θέση της Έλλης Στάη

Νίκος Μουτσινάς: Τα πάνω-κάτω με το «Για την παρέα» στον ΣΚΑΪ

MOUTSINAS

Το μεταγραφικό «μπαμ» του φετινού καλοκαιριού έκανε ο Νίκος Μουτσινάς με την μετακίνησή του από το Open στον ΣΚΑΪ.

Ο παρουσιαστής που την τηλεοπτική σεζόν, που ολοκληρώθηκε στις αρχές του καλοκαιριού, έσπασε τα κοντέρ της τηλεθέασης με το «Για την παρέα» αισιοδοξεί ότι θα τα καταφέρει το ίδιο και καλύτερα και στο κανάλι του Φαλήρου.

MOUTSINAS

Όμως, θα πρέπει να ξεκινήσει κυριολεκτικά από το μηδέν, καθώς δεν μπορεί η νέα του εκπομπή να έχει τον ίδιο τίτλο που είχε και στο Open.

Και αυτό γιατί ο τίτλος «Για την παρέα» δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

Σύμφωνα με τo «Real Life» της εφημερίδας «Real News», o Νίκος Μουτσινάς θα χρειαστεί να βρει άλλο τίτλο για το νέο του εγχείρημα στον ΣΚΑΪ, καθώς το «Για την παρέα» ανάκει στο Open και ως εκ τούτου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

 

Ακόμη, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, νομικοί είναι και οι λόγοι που καθυστερεί η ανακοίνωση της μεταγραφής του παρουσιαστή.

Παρότι το deal έχει κλέισει, η επίσημη ανακοίνωση θα αργήσει ακόμα, πιθανόν και στα τέλη Αυγούστου, ώστε να απεμπλακεί πλήρως από το προηγούμενο τηλεοπτικό του «σπίτι».

Με νέο τίτλο, αλλά σταθερά στη ζώνη 15:00-17:00, ο Νίκος Μουτσινάς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.