ΣΚΑΪ: Πανικός με τον Γιώργο Αυτιά στο κανάλι του Φαλήρου3 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:36 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:45 μμ


Ο πετυχημένος δημοσιογράφος του καναλιού ΣΚΑΪ, Γιώργος Αυτιάς και η πρωινή εκπομπή του «Καλημέρα» δεν αφήνουν και ιδιαίτερα περιθώρια στον ανταγωνισμό.

Αυτιάς ο νικητής του Σαββατοκύριακου

Χθες, Σάββατο στο γενικό σύνολο η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά έκανε εντυπωσιακά νούμερα τηλεθέασης. Το OPEN με την Μαυραγάνη προσπάθησε αλλά δεν άντεξε. 10 μονάδες πάνω ήταν η εκπομπή «Καλημέρα»στον ΣΚΑΪ. Ο πολύπειρος δημοσιογράφος έχει καταφέρει εδώ και χρόνια, να έχει κοινό που τον ακολουθεί πιστά. Έτσι ο Αυτιάς έγινε ο «βασιλιάς» της πρωινής ζώνης του Σαββατοκύριακου.

Ακολουθούν αναλυτικά τα τέταρτα γενικού συνόλου

ΣΚΑΪ : 30.3 /34.3 /30.3 /22.7 

OPEN: 24.9 /21 /19.8 /15

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα» Open: Πυροδοτεί τη βόμβα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το κανάλι του Σαββίδη

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα» ΣΚΑΪ: Τα έσπασε όλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κανάλι του Φαλήρου

ΣΚΑΪ – Alpha: «Στα κάγκελα» τα δύο κανάλια για κορυφαία παρουσιάστρια

Σφάζονται τα δύο κανάλια ΣΚΑΪ και Alpha για τα… μάτια πασίγνωστης παρουσιάστριας καθώς η παρουσία της, φέρνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

 Διχάζει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Πράξη εχθρική λοιπόν θεωρείται η χθεσινή παρουσία της Βίκυς Χατζηβασιλείου στην επιτροπή του τελικού του My style rocks. Η παρουσία της Βίκυς στην επιτροπή δεν ήταν καθόλου τυχαία . Η συγκεκριμένη παρουσιάστρια κανέναν λόγο δεν είχε να βρίσκεται εκεί. Είναι μία παρουσιάστρια που δεν φημίζεται για τις εκπομπές με θέμα την μόδα.  Η παρουσία της Βίκυς ήταν ένα μήνυμα του ΣΚΑΙ στον Alpha, ότι θα σας χτυπήσουμε όλα τα σοβαρά στελέχη μόλις λήξουν τα συμβόλαια τους.

Το συμβόλαιο της Βίκυς λήγει το καλοκαίρι και πληροφορίες λένε ότι σκέφτεται πολύ σοβαρά να μη συνεχίσει στον Alpha καθώς θεωρεί ότι υποτιμούν σαν προσωπικότητα και σαν επαγγελματία. Άρα η μεταπήδησή της στο ΣΚΑΪ δεν θα ήταν καθόλου άσχημη ιδέα.

Άρα η Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο ΣΚΑΪ βλέπουν με θετικό μάτι αυτόν τον…γάμο!

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα» Open: Πυροδοτεί τη βόμβα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το κανάλι του Σαββίδη

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα» ΣΚΑΪ: Τα έσπασε όλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο κανάλι του Φαλήρου