ΣΚΑΪ: Πότε κάνει πρεμιέρα ο Γιώργος Λιάγκας9 Αυγούστου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:24 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:24 μμ


Στο δυναμικό του καναλιού του ΣΚΑΪ ανήκει πλέον ο Γιώργος Λιάγκας. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από τον σταθμό, ο παρουσιαστής θα έχει διπλό ρόλο την ερχόμενη σεζόν.

Πότε θα βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ ο Λιάγκας

liagkas

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας θα παρουσιάζει την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». Εκτός από αυτό, όμως, θα βρίσκεται στο τιμόνι και του τηλεπαιχνιδιού «Guess my age».

Η μεσημεριανή infotainment εκπομπή του παρουσιαστή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου ενώ το τηλεπαιχνίδι λίγο αργότερα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

ΕΡΤ: Πασίγνωστος δημοσιογράφος στο «τιμόνι» της πρωινής ζώνης

Νίκος Χατζηνικολάου: Η συγκινητική ανάρτηση για τους γιους του (photo)

ANT1: Προβληματισμός στο κανάλι για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου (video)

ΣΚΑΪ: Αλλαγές στο δελτίο ειδήσεων – Ντόμινο εξελίξεων με το πρόγραμμα

skai

Η νέα σεζόν φέρνει μετατοπίσεις στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, με την αλλαγή που ενδέχεται να γίνει στο δελτίο ειδήσεων να παρασέρνει και τις υπόλοιπες εκπομπές στο κανάλι.

Εκπλήξεις στο πρόγραμμα της νέας σεζόν

SIA KOSIONI

Στον ΣΚΑΪ υπάρχει η σκέψη το δελτίο ειδήσεων να μεταφερθεί κατά μισή ώρα αργότερα, δηλαδή από τις 19:30 στις 20:00. Αυτή η αλλαγή θα φέρει εξελίξεις στο υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού, καθώς από την έναρξη του δελτίου ειδήσεων θα εξαρτηθεί και η προβολή των δύο τηλεπαιχνιδιών.

Το Guess my Age με τον Γιώργο Λιάγκα και το The Boom, με φαβορί τον Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση, θα προβάλλονται το ένα μετά το άλλο, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό πιο θα προηγηθεί.

Από εκεί και πέρα, η βραδινή ζώνη τηλεθέασης δεν θα φιλοξενεί τη Σία Κοσιώνη και τον Βασίλη Χιώτη, αλλά επειδή στο κανάλι θέλουν πολιτική εκπομπή, τα ηνία της θα αναλάβει πιθανότατα ο Παύλος Τσίμας.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Open: Αποχώρησαν γνωστοί παρουσιαστές από το κανάλι του Σαββίδη

Open: Όνομα – βόμβα στη θέση του Ντέμη Νικολαΐδη

ΣΚΑΪ: «Κόντρα» παρουσιαστών για μια θέση στο κανάλι