ΣΚΑΪ: Σαρωτικές αλλαγές – «Έφαγαν» κορυφαίο στέλεχος στο κανάλι του Φαλήρου8 Ιανουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 12:16 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 12:16 μμ


Μεγάλες αλλαγές στο κανάλι του Φαλήρου, τον ΣΚΑΪ, καθώς καρατομήθηκε κορυφαίο στέλεχος και «αγαπημένο» παιδί του σταθμού.

«Έφαγαν» τον διευθυντή ειδήσεων

Ολοκλήρωσε τον κύκλο του στη διεύθυνση ειδήσεων του ΣΚΑΪ ο Νίκος Φιλιππίδης. Ο οικονομικός συντάκτης θα αποχωρήσει από τη θέση του γενικού διευθυντή ειδήσεων του καναλιού, θέση που κατείχε από τον Σεπτέμβριο του 2017.

Ο Νίκος Φιλιππίδης είχε ραντεβού με την διευθύνουσα σύμβουλο του καναλιού Εύη Κουτσαυτάκη όπου και του ανακοινώθηκε η απόφαση.

Ο δημοσιογράφος «πλήρωσε» την υποχώρηση των ποσοστών του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του καναλιού επί των ανταγωνιστών του. Σημειώνεται ότι από το κανάλι του Φαλήρου υπήρχαν σκέψεις ακόμη και για αλλαγή ώρα του κεντρικού δελτίου.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο δημοσιογράφος θα συνεχίσει να εργάζεται κανονικά στο κανάλι καθώς οι σχέσεις των δύο πλευρών παραμένουν εξαιρετικές. Θυμίζουμε ότι ο Νίκος Φιλιππίδης είχε αντικαταστήσει τον Σεπτέμβριο του 2017 τον Σταμάτη Μαλέλη που αποφάσισε να ακολουθήσει πολιτική καριέρα.

Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να ανακοινωθεί και ο αντικαταστάτης του.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:ΣΚΑΪ: Αλαλούμ στο κανάλι του Φαλήρου – Έμειναν «ξεκρέμαστοι» Ευαγγελάτος και Καμπουράκης

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ αναφέρει τα εξής:

«Ο Νίκος Φιλιππίδης δεν θα ασκεί από σήμερα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη θητεία, κατά την οποία το σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων του σταθμού βρέθηκε σε κορυφαίες θέσεις στις επιλογές των τηλεθεατών.

Ο Νίκος Φιλιππίδης συνεχίζει στο δυναμικό του Ομίλου και θα συμβάλλει με το ρεπορτάζ και το σχόλιό του καθημερινά στην ενημέρωση του ΣΚΑΪ».

Ο αντικαταστάτης

Σύμφωνα με πληροφορίες, προβάδισμα για τη διεύθυνση ειδήσεων του σταθμού λέγεται ότι έχει ο Νίκος Στραβελάκης, καθώς έμεινε ξεκρέμαστος από το ΣΚΑΪ 24, μένει να επιβεβαιωθεί.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:ΣΚΑΪ: Αλαλούμ στο κανάλι του Φαλήρου – Έμειναν «ξεκρέμαστοι» Ευαγγελάτος και Καμπουράκης 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα» ΣΚΑΪ: «Μπάχαλο» στο κανάλι – Ανακοίνωσαν πρεμιέρα εκπομπής και δεν βγήκε ποτέ