ΣΚΑΪ: Σοκ με Αυτιά – Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του στο κανάλι15 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:56 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:58 μμ


Σημαντικές εξελίξεις αναμένονται στον ΣΚΑΪ με ένα από τα κορυφαία ονόματα του καναλιού του Φαλήρου, τον Γιώργο Αυτιά, να αποχωρεί από την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά».

Έτοιμος για τις Ευρωεκλογές με ΝΔ

Τον τελευταίο καιρό έχουν φουντώσει οι φήμες ότι ο Αυτιάς θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, συνεπώς είναι αναμενόμενο να τεθεί θέμα για το αν θα συνεχίσει στην εκπομπή του ΣΚΑΪ. Είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να μην έχει χρόνο ή πρόθεση να τα συνδυάσει και τα δύο.

Σύμφωνα με λοιπόν με το Secret των «Παραπολιτικών», αν αποχωρήσει από το πρωινό του ΣΚΑΪ ο δημοσιογράφος, υπάρχει ήδη έτοιμος ο αντικαταστάτης του. Πρόκειται για τον Δημήτρη Καμπουράκη, τον γνωστό δημοσιογράφο με πολύχρονη εμπειρία στις παρουσιάσεις τηλεοπτικών εκπομπών, που θεωρείται έτοιμος να διαδεχτεί τον Γιώργο Αυτιά.

Από την προηγούμενη εβδομάδα ο Καμπουράκης ξεκίνησε εκπομπή με τον Τάκη Χατζή στον ΣΚΑΪ, τα «Ακραία φαινόμενα», και μάλιστα τα έχει πάει αρκετά καλά σε τηλεθέαση, ενώ λέγεται ότι θα τους πλαισιώσει και η Μπάγια Αντωνοπούλου. Αυτός είναι ο λόγος που στο κανάλι του Φαλήρου εξετάζουν και το ενδεχόμενο το συγκεκριμένο δίδυμο να αναλάβει από κοινού το πρωινό του Σαββατοκύριακου.

ΣΚΑΪ: Μετακίνηση «βόμβα» για την Μπάγια Αντωνοπούλου

Εξελίξεις αναμένονται στο κανάλι του Φαλήρου, τον ΣΚΑΪ, και αφορούν την πρώην παρουσιάστρια του «Survivor Πανόραμα» Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Μπάγια πάει… Σαββατοκύριακο

Η Μπάγια θα αξιοποιηθεί από τον ΣΚΑΪ σε άλλη εκπομπή, καθώς μετά το κόψιμο της εκπομπής «Survivor Πανόραμα» είχε μείνει ξεκρέμαστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Γρηγόρη Μελά, θα ενταχθεί στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» με τον Δημήτρη Καμπουράκη και τον Τάκη Χατζή. Δεν θα είναι στο πλατό της εκπομπής, αλλά θα έχει δική της ενότητα θεμάτων.

Η απόφαση που λήφθηκε από τη διοίκηση του σταθμού βρήκε σύμφωνους τους Τάκη Χατζή- Δημήτρη Καμπουράκη και έτσι από αυτό το Σαββατοκύριακο μαζί τους θα βγει και η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Open: Χαμός με τον Βαγγέλη Περρή και τη Δέσποινα Βανδή στο κανάλι

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Star: Γερό «χαστούκι» από το κανάλι και την Κατερίνα Καραβάτου