ΣΚΑΪ: Τα πάνω κάτω με παρουσιάστρια «σφήνα» στο κανάλι του Φαλήρου



7 Μαρτίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 1:06 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 1:06 μμ
skai


Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στο κανάλι του ΣΚΑΪ. Το Φάληρο φαίνεται πως επιβεβαιώνει τη γνωστή ρήση «Σημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες φορές θα σηκωθείς». 

Ομολογουμένως, τα νούμερα τηλεθέασης της φετινής χρονιάς δεν έχουν εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο για τον ΣΚΑΪ. Τα δυνατά χαρτιά του καναλιού, τα ριάλιτι Survivor και Power of Love, δεν απέδωσαν τους αναμενόμενους καρπούς και οι ιθύνοντες του σταθμού έχουν προβληματιστεί εντόνως.

Η μεγάλη αντεπίθεση του ΣΚΑΪ

Ωστόσο, φαίνεται πως το κανάλι έχει ακόμα κάποια αποθέματα αντοχής και μπορεί να κάνει την αντεπίθεση. Απόδειξη αυτού, η δημοσιογράφος παρουσιάστρια του σταθμού, Νίκη Λυμπεράκη στη late night ζώνη του σταθμού. Μπορεί η Ελεονώρα Μελέτη να κράτησε τον Alpha στην κορυφή με την εκπομπή της «Μετά τα μεσάνυχτα», στο σύνολο του κοινού (σημείωσε 16,5), ωστόσο σίγουρα τα νούμερα της Νίκης Λυμπεράκη θα προκαλέσουν αναστάτωση… καθώς ένιωσαν την ανάσα της.

Έχουμε και λέμε, λοιπόν, πιο συγκεκριμένα. Η Νίκη Λυμπεράκη, χθες το βράδυ, στο σύνολο του κοινού, έφτασε την Ελεονώρα Μελέτη στην πρώτη θέση με 16,5. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ακολουθούσε τις δύο γυναίκες με 14,6. 

Λίγο διαφορετικά είναι τα πράγματα στο δυναμικό κοινό 18-54, όπου ο παρουσιαστής του ANT1 με το «The 2night show» είναι αυτός που ηγείται της κούρσας με 13,4 με την Ελεονώρα Μελέτη να βρίσκεται ελαφρώς πίσω του με 13,3. Το «Ρουα Ματ» του ΣΚΑΪ κάλυψε τη μεγάλη διαφορά που είχαν σημειώνοντας 11%! 

Οι χθεσινές αποδόσεις της late night ζώνης, αδιαμφισβήτητα δίνουν ελπίδες στο σταθμό του Φαλήρου, μετά τις αλλεπάλληλες απογοητεύσεις.

Αναλυτικά τα νούμερα

Στο σύνολο του κοινού

  • ΡΟΥΑ ΜΑΤ 16,5%
  • ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ 16,5%
  • ΤHE 2NIGHT SHOW 14,6%

Στο δυναμικό κοινό

  • THE 2NIGHT SHOW  13,4
  • META TA ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ  13,3
  • ΡΟΥΑ ΜΑΤ 11,0
  • CRIMINAL MINDS  8,4
  • CRIMINAL MINDS 7,5

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Open: Γερό «χαστούκι» σε Γιώργο Παπαδάκη – Δημήτρη Οικονόμου

ΑΝΤ1: Πασίγνωστη παρουσιάστρια «κλείνει» στο κανάλι του Αμαρουσίου

ΣΚΑΪ: Κίνηση ματ με αγαπημένη σειρά του Mega στο κανάλι του Φαλήρου