ΣΚΑΪ: Τέλος από το κανάλι πασίγνωστη παρουσιάστρια16 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 11:31 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 10:39 πμ
skai2


Συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις στο κανάλι του ΣΚΑΪ, παρότι διανύουμε το μέσον της σεζόν, με μία παρουσιάστρια να παίρνει τον δρόμο της εξόδου.

Το πρώτο πρόγραμμα που «κλείδωσε» για του χρόνου ήταν το «The Voice». Τη δεύτερη μέρα του χρόνου ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε εντολή να δεσμευτούν όλοι οι coaches με νέα συμβόλαια.

Σύμφωνα με το patkiout.gr, αυτό δεν ισχύει και για τους παρουσιαστές. Είναι δυνατή η φιλία Τανιμανίδη Ατζούν αλλά ο Τούρκος είναι και επαγγελματίας. Και δεν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία της Χριστίνας Μπόμπα στη θέση της παρουσιάστριας.

Και βέβαια από τον ΣΚΑΪ ακολουθεί τις εισηγήσεις του παραγωγού ώστε να συνεχίζουν να συνεργάζονται, με αποτέλεσμα να μην είναι απρόθυμοι να στηρίξουν την παρουσιάστρια για μια δεύτερη σεζόν. Η Μπόμπα σύμφωνα με το τωρινό πλάνο θα αντικατασταθεί.

Παρουσιαστής του επόμενου «Τhe Voice» θα είναι ο Γιώργος Λιανός και όταν θα έρθει η ώρα θα βρεθεί ένα κορίτσι για τα backstage.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΣΚΑΪ: Έξαλλος με τον Λιάγκα ο Λάκης Γαβαλάς – Τι συνέβη (video)

ΣΚΑΪ: Αυτή η εκπομπή θα αντικαταστήσει τον Γιώργο Λιάγκα

Χωρίς την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα θα παίζει ο ΣΚΑΪ την επόμενη εβδομάδα, καθώς θα εφαρμοστεί η τιμωρία του ΕΣΡ για όσα ειπώθηκαν για την παρενόχληση φοιτήτριας στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ.

Η προσωρινή αναστολή της εκπομπής θα έχει διάρκεια πέντε ημέρες, συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου έως και την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου.

Επιπλέον θα υπάρχει και σχετική κάρτα που θα ενημερώνει για την ποινή. Βαριά τιμωρία και για τον ΣΚΑΪ που θα πληρώσει 150 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα του σταθμού, η διάρκεια της εκπομπής «Αταίριαστοι» θα μεγαλώσει κατά μία ώρα και θα ολοκληρώνεται μία το μεσημέρι. Μετά την εκπομπή με τους Γιάννης Ντζούνο και Χρήστο Κούτρα, θα μεταδίδεται σε επανάληψη το τηλεπαιχνίδι «Πιο αδύναμος κρίκος» με τον Τάσο Τρύφωνος.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Φώτης Σεργουλόπουλος: Άσχημα νέα για τον παρουσιαστή του Alpha