Σπύρος Παπαδόπουλος: «Στην υγειά μας» – Σούπερ καλεσμένοι σήμερα 7/12 (video)7 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 9:28 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:15 μμ


Η αγαπημένη εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγειά μας ρε παιδιά» που προβάλλεται από το κανάλι του ΣΚΑΪσήμερα 7 Δεκεμβρίου είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο Λουκιανό Κηλαηδόνη.

Τα τραγούδια του αξέχαστου τραγουδοποιού ερμηνεύουν οι:

 Μανώλης Μητσιάς, Σπύρος Παπαδόπουλος (τιμώντας και με τον τρόπο αυτό τον αγαπημένο του φίλο), Θέμης Ανδρεάδης, Δώρος Δημοσθένους, Γιάννης Ζουγανέλης, Νάντια Κοντογεώργη, Μιρέλα Πάχου, Σοφία Κουρτίδου και το συγκρότημα VANILA SWING.

Μια μοναδική βραδιά, γεμάτη υπέροχες μελωδίες και αναμνήσεις από τη ζωή και την πορεία του σημαντικού δημιουργού που μας χάρισε τραγούδια – σταθμούς.

Ένα αφιέρωμα γεμάτο συγκίνηση και αναμνήσεις για τον Λουκιανό Κηλαηδόνη. Μιλάνε για τον άνθρωπο και καλλιτέχνη: η σύζυγός του Άννα Βαγενά, οι δύο κόρες του Γιασεμή και  Μαρία Κηλαηδόνη, οι φίλοι του και συνεργάτες: Άννα Παναγιωτοπούλου, Κώστας Αρζόγλου, Μίνα Αδαμάκη, Τάκης Χρυσικάκος, Άβα Γαλανοπούλου, Γιάννης Καλατζόπουλος και Χριστίνα Τσάφου, οι συγγραφείς Φιλομήλα Λαπατά, Ρένα Ρώσση–Ζαϊρη και  Μαρία Παναγοπούλου και οι ηθοποιοί Αργύρης Παυλίδης, Κατερίνα Θεοχάρη και Βασίλης Γιακουμάρος.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: 

Ανδρέας Γεωργίου: Επιστρέφει το «Μπρούσκο» – Σε ποιο κανάλι

Alpha: «Τελειώνουν» οι άνθρωποι του Κοντομηνά – Αλλάζουν όλα στο κανάλι

Η εποχή Motor Oil ξεκίνησε στον Alpha, μετά την μεταβίβαση του 100% των μετοχών του καναλιού με τη νέα ιδιοκτησία να θέλει να φέρει νέα ήθη και έθιμα.

Συγκεκριμένα από τις πρώτες κινήσεις που θα ακολουθήσουν είναι να απομακρυνθούν όλοι οι άνθρωποι του Δημήτρη Κοντομηνά, σύμφωνα με το enimerosi24.gr.

Τα στελέχη που τοποθέτησε στις θέσεις τους ο Δημήτρης Κοντομηνάς θα απομακρυνθούν άμεσα από το κανάλι. Συγκεκριμένα, πρώτα αναμένεται να χάσουν τις θέσεις τους τα στελέχη της Διεύθυνσης Προσωπικού, με αυτά των Οικονομικών Υπηρεσιών να ακολουθούν.

Όλα αυτά σε μια προσπάθεια να απαλλαγούν από οτιδήποτε θυμίζει την εποχή Δημήτρη Κοντομηνά, καθώς πλέον ο Alpha ξεκινά τη νέα του τηλεοπτική πορεία.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα:  Mega: «Βόμβα» με Αντώνη Κανάκη στο κανάλι Μαρινάκη