Star: Πότε θα κάνει πρεμιέρα το MasterChef



November 11, 2019· Ώρα δημοσίευσης: 7:23 pm · Τελευταία τροποποίηση: 7:23 pm

Με ταχύτατο ρυθμό ξεκινάει η προετοιμασία για το «MasterChef».

Οι υπεύθυνοι της εκπομπής του Star έκαναν ήδη τις πρώτες οντισιόν στη Θεσσαλονίκη, ενώ την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η αντίστοιχη διαδικασία και στην Αθήνα.

Το «MasterChef» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου.

Δημοσιεύτηκε στο «Page 2» στο φύλλο 127 της «Νέας Σελίδας» την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019.

Mega: «Μύλος» με τις αγαπημένες σειρές «Απαράδεκτοι» και «Δις Εξαμαρτείν»

Από την προηγούμενη εβδομάδα που έγινε γνωστό ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης απέκτησε το λογότυπο και την ταινιοθήκη στο Mega, οι νομικοί σύμβουλοι της εταιρίας επεξεργάζονται τα συμβόλαια με τις εταιρίες παραγωγής, για να δουν ποιες σειρές μπορούν άμεσα να ενταχθούν στο πρόγραμμα.

Κι αυτό γιατί κάποιες σειρές που βασίζονται σε ξένα format, όπως είναι για παράδειγμα η «Απαγορευμένη αγάπη», η «Πολυκατοικία» και η «Μαρία η άσχημη» έχουν συγκεκριμένους όρους που τους δεσμεύει συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων.

Το ίδιο ισχύει όμως και με τις σειρές  «Τρεις χάριτες», «Απαράδεκτοι», «Δις Εξαμαρτείν», μιας και τόσο ο Μιχάλης Ρέππας με τον Θανάση Παπαθανασίου, όσο και η Δήμητρα Παπαδοπούλου, που είναι οι δημιουργοί, είχαν ζητήσει από το Mega να μην προβάλλονται οι σειρές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Νέας Σελίδας», η εταιρία του Βαγγέλη Μαρινάκη θα έρθει σε επικοινωνία με τους δημιουργούς, προκειμένου να δουν αν θα μπορούσαν να έρθουν σε συνεννόηση για να προβληθούν ξανά οι αγαπημένες σειρές.

Μακάρι, οι διαπραγματεύσεις να έχουν αίσια κατάληξη γιατί είναι τρία σίριαλ που αγαπήθηκαν πολύ και έχουν πολύ καιρό να προβληθούν.

Mega: Τι περιλαμβάνει η περίφημη ταινιοθήκη

Πολύς λόγος έχει γίνει για την αγορά του σήματος και της ταινιοθήκης του Mega από τον ιδιοκτήτη του καναλιού One Channel, Βαγγέλη Μαρινάκη.

Όπως έγινε γνωστό, έγιναν δύο πλειοδοτικοί διαγωνισμοί.

Αναλυτικά

  • Με τον πρώτο, η διαχειρίστρια της εταιρείας έθετε προς πώληση τρία ακίνητα στο Μαρούσι, καθώς και ένα ακίνητο στην Κρήτη.
  • Με τον δεύτερο, τέθηκε προς πώληση η πνευματική ιδιοκτησία όσων παρήγαγε ο σταθμός τα 25 χρόνια πορείας του, δηλαδή η ταινιοθήκη και τα σήματα του καναλιού και των εκπομπών.

Η ταινιοθήκη του Mega περιλαμβάνει:

  1. γενικό αρχείο,
  2. ενημερωτικό αρχείο (εκπομπές ενημερωτικού – ψυχαγωγικού περιεχομένου),
  3. τηλεπαιχνίδια,
  4. μονόλεπτα γενικού περιεχομένου,
  5. μυθοπλασία με σενάριο (ελληνικές σειρές),
  6. αθλητικές εκπομπές και επιλεγμένες αθλητικές διοργανώσεις (αγώνες).

Επιπλέον όλο το ειδησεογραφικό και αθλητικό αρχείο (δελτία, ρεπορτάζ, στιγμιότυπα αγώνων και διοργανώσεων).

Η ταινιοθήκη περιλαμβάνει εκατοντάδες παραγωγές, οι περισσότερες εκ των οποίων πετύχαιναν υψηλή τηλεθέαση ακόμη και στην εικοστή επανάληψη.

Συνολικά 156 σίριαλ προβλήθηκαν στο Mega από το 1989 έως το 2014. Κάποια από τα πιο αγαπημένα είναι τα παρακάτω:

    • «Απαράδεκτοι»,
    • «Αναστασία»,
    • «Ντόλτσε Βίτα»,
    • «Ψίθυροι καρδιάς»,
    • «Δύο ξένοι»,
    • «Είσαι το ταίρι μου»,
    • «Κλείσε τα μάτια»,
    • «Στο παρά πέντε»,
    • «50 – 50»,
    • «Το Νησί»,
    • «Ευτυχισμένοι μαζί»,
    • «Λόγω τιμής»,
    • «Το ρετιρέ»,
    • «Οι Τρεις Χάριτες»,
    • «Το δις εξαμαρτείν»,
    • «Σ’ αγαπώ, μ’ αγαπάς»,
    • «Περί ανέμων και υδάτων»,
    • «Σαββατογεννημένες»,
    • «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή»,
    • «Το κόκκινο δωμάτιο»,
    • «Η πολυκατοικία»,
    • «Δέκα λεπτά κήρυγμα»,
    • «Χάι Ροκ»,
    • «Αέρινες σιωπές»,
    • «Λαβ Σόρρυ»,
    • «Επτά θανάσιμες πεθερές»,
    • «Κάτω Παρτάλι»,
    • «Η Αίθουσα του Θρόνου»,
    • «Μαύρα μεσάνυχτα»,
    • «Εμείς κι εμείς»,
    • «Λατρεμένοι μου γείτονες»,
    • «Οι Αυθαίρετοι»,
    • «Το σημάδι του έρωτα»,
    • «Λένη»,
    • «Γυναίκες»,
    • «Τα μυστικά της Εδέμ»,
    • «Η ζωή της άλλης»
    • «Οι φρουροί της Αχαΐας»,
    • «Άφρικα»,
    • «Χαρά αγνοείται»
    • «Η ζωή μας μια βόλτα»,
    • «Να με προσέχεις»,
    • «Κλείσε τα μάτια»,
    • «Δυο μέρες μόνο»,
    • «Βέρα στο δεξί»,
    • «Οι μικρομεσαίοι»,
    • «Μάνα είναι μόνο μία»,
    • «Κάτι τρέχει με τους δίπλα»

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Λιάγκας: Παρέμβαση ΕΣΡ για τα σχόλια για την ασέλγεια σε φοιτήτρια στο ΑΠΘ (videos)

ΣΚΑΪ: ΑΝΤ1 και Open «κλέβουν» τους παίκτες του «The Masked singer»

Προηγούμενο άρθρο Παυλόπουλος σε Σι Τζινπίνγκ: Με την επίσκεψή σας εγκαινιάζεται μια νέα πορεία συμπόρευσης Ελλάδας – Κίνας (video)
Επόμενο άρθρο Κακοκαιρία: Πότε και πού θα χτυπήσει η «Βικτώρια» (video)