Συγκλονίζει η Ναταλία Δραγούμη: Στα 12 δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση (video)21 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 11:04 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:04 μμ


Στην εκπομπή της Ζέτας Δούκα στο κανάλι του ANT1 μίλησε η Ναταλία Δραγούμη για τη σεξουαλική παρενόχληση που είχε βιώσει στα παιδικά της χρόνια.

«Το είπα στην αδερφή μου γιατί ντράπηκα να το πω στην μητέρα μου και στον πατέρα μου»

«Δεν έχω μιλήσει στα παιδιά μου για την σεξουαλική παρενόχληση που έχω δεχθεί, όχι ότι είναι κακό, απλώς τους έχω πει κάποια πράγματα για να γνωριζόσουν πώς να το αποτρέψουν εάν συμβεί. Ο λόγος που το είπα είναι γιατί η σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκα ήταν από έναν φίλο των γονιών μου!

Δεν το είχα πει στην μητέρα μου! Αυτός ο άνθρωπος δεν ξανάρθε στην Ελλάδα, ήταν Γάλλος φιλέλληνας. Δεν ξέρω καν αν ζει! Το είπα στην αδερφή μου γιατί ντράπηκα να το πω στην μητέρα μου και στον πατέρα μου! Ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε βία και δεν έπαθα κάτι σωματικό, αλλά θα μπορούσα να πάθω ψυχικό!

Πρέπει να ήμουν 12 ετών, δεν ήμουν τόσο μικρή ώστε να είμαι απονήρευτη και μπόρεσα κάπως να ξεγλιστρήσω χωρίς να πάθω κάποιο τραύμα. Μπορώ να σκοτώσω αν κάποιος πειράξει τα παιδιά μου», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε όλα όσα είπε η Ναταλία Δραγούμη

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Open: Σκληρό ριάλιτι με Κοκλώνη – Μπακοδήμου στο κανάλι

Open: Η μετά τον Μουτσινά εποχή στο κανάλι του Ιβάν Σαββίδη

Alpha: «Χαμός» με πασίγνωστη δημοσιογράφο στο κανάλι