Ταμίλα Κουλίεβα: «Πέρασα δύσκολα όταν ήρθα στην Ελλάδα» (video)18 Οκτωβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:49 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:49 μμ


Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17/10 η Ταμίλα Κουλίεβα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, για τις δυσκολίες που πέρασε όταν ήρθε στην Ελλάδα, αλλά και για τον χωρισμό της με τον επί 30 χρόνια σύντροφο και σύζυγό της, σκηνοθέτη Γρηγόρη Καραντινάκη.

«Όταν ήρθα στην Ελλάδα πέρασα πολύ δύσκολα, διότι δεν ήξερα τη γλώσσα» είπε η Ταμίλα Κουλίεβα, ενώ παραδέχθηκε πως έμαθε ελληνικά βλέποντας ελληνικές ταινίες για να εκπαιδεύσει την ακοή της στη γλώσσα μας. «Δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός» ανέφερε.

Για το πώς είναι η ζωή μετά από 30 χρόνια σχέσης, η ηθοποιός εξήγησε: «Δεν θεωρώ ότι οι δρόμοι ξεκινούν από την αρχή, συνεχίζονται. Η σχέση μας είναι γεμάτη κατανόηση». «Δεν ξέρω αν θα ξαναπαντρευτώ. Όταν κάνουμε σχέδια, ο Θεός γελάει», είπε για το ενδεχόμενο να ξαναπαντρευτεί.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Γιώργος Γεωργίου: Ράγισε καρδιές η εξομολόγηση για τον θάνατο του γιου του (video)