Τατιάνα Στεφανίδου: Άσχημα νέα για την παρουσιάστρια8 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:24 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 2:24 μμ


Η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου «μετακόμισε» την εκπομπή της «Μαζί σου» για τα Σαββατοκύριακα από το κανάλι του ΣΚΑΪ.

Μέχρι στιγμής η εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» έχει πολλές διακυμάνσεις στα νούμερα τηλεθέασης, η Τατιάνα Στεφανίδου δίνει τον καλύτερο της εαυτό, όμως δεν δικαιώνεται.

Η παρουσιάστρια έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στα τηλεοπτικά… κοντέρ και θεωρείται μετρ στο είδος της. Ο κόσμος την έχει συνηθίσει τόσα χρόνια καθημερινά και φαίνεται και αποτυπώνεται ότι ακόμη στα Σαββατοκύριακα δεν την έχει συνηθίσει.

Χθες Σάββατο 7 Δεκεμβρίου τα νέα ήταν άσχημα για την παρουσιάστρια καθώς η εκπομπή της έκανε 6,8% στο δυναμικό κοινό, που ενδιαφέρει του διαφημιστές και 12,3% στο σύνολο.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα

Open: Επιστροφή «φωτιά» γνωστού δημοσιογράφου στο κανάλι Σαββίδη

ΣΚΑΪ: «Βόμβα» μεγατόνων με τον Μάρκο Σεφερλή στο κανάλι

Εδώ και καιρό είχε γίνει γνωστό ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα επιστρέψει τηλεοπτικά μέσα από τον ΑΝΤ1, όμως φαίνεται πως ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει ρελάνς.

 

«Έψησε» τον Σεφερλή ο Ατζούν

atzoun

Όπως αναφέρει το περιοδικό People, ο Ατζούν Ιλιτζαλί συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες με τον Μάρκο Σεφερλή στην Τουρκία και συζήτησαν μία πολύ ενδιαφέρουσα και διαφορετική πρόταση: Ένα διαφορετικό talent show, με σκετσάκια και στοιχεία stand up comedy.

«Η συζήτηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Εξάλλου, οι συνεργάτες του Acun Ilicali έχουν μεταφέρει στον παραγωγό πως ο Σεφερλής είναι δημοφιλής και ιδιαίτερα αγαπητός από τον κόσμο, καθώς δεν πέφτει καρφίτσα στις παραστάσεις του. Επιπλέον, άνθρωποι της Acun Medya έχουν παρακολουθήσει την πορεία του Μάρκου Σεφερλή στην τηλεόραση. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος του ραντεβού.

Ο Acun Ilicali πρότεινε στον Μάρκο Σεφερλή να είναι ο leader σε ένα τηλεοπτικό show. Και λέω leader, διότι πρόκειται για ένα show της Acun Medya στο οποίο θα γίνονται διάφορα σκετσάκια με την επιμέλεια του Μάρκου Σεφερκλή. Συνεπώς δεν θα είναι ο παρουσιαστής, αλλά ο άνθρωπος- ορχήστρα του show» αναφέρει το ρεπορτάζ του περιοδικού.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες του People συμπληρώνουν ότι στο τέλος της συνάντησης υπήρξε συμφωνία και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την Acun Medya για το πότε θα βγει στον αέρα το show.