Τατιάνα Στεφανίδου: Δυσάρεστα νέα για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ19 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 4:01 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:01 μμ


Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ Τατιάνα Στεφανίδου δεν τα πηγαίνει και πολύ καλά στην εκπομπή της, στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Χαμηλές πτήσεις για την Τατιάνα Στεφανίδου

stefanidou-tatiana

Η έμπειρη δημοσιογράφος πήρε το ρίσκο να δοκιμαστεί σε μια νέα ζώνη, αυτή του Σαββατοκύριακου και να «μεταφέρει» την εκπομπή της ονομάζοντάς την, «Μαζί σου Σαββατοκύριακο».

Παρότι η πολύπειρη παρουσιάστρια δίνει τον καλύτερό της εαυτό και η θεματολογία της έχει γίνει πιο ανάλαφρη, χωρίς να χάνει το κοινωνικό της πρόσωπο, τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά χαμηλά για τα δεδομένα της Στεφανίδου.

Συγκεκριμένα, χθες Σάββατο 18/1 η εκπομπή «Μαζί σου Σαββατοκύριακο» έκανε στο δυναμικό κοινό 7,1% και στο Γενικό σύνολο 11,5%. Στα ίδια επίπεδα κινείται συνήθως, όμως χθες έμεινε πίσω και από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια «Αννίτα Κοίτα» στο Open.

Στον ΣΚΑΪ δεν απογοητεύονται και δεν χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην Τατιάνα Στεφανίδου, ευελπιστώντας ότι τα νούμερα τηλεθέασης θα ανέβουν σύντομα.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Open: Χαμόγελα ευτυχίας για τρεις πασίγνωστες παρουσιάστριες

ΣΚΑΪ: Τέλος από το κανάλι πασίγνωστη παρουσιάστρια

Συνεχίζονται οι προσθαφαιρέσεις στο κανάλι του ΣΚΑΪ, παρότι διανύουμε το μέσον της σεζόν, με μία παρουσιάστρια να παίρνει τον δρόμο της εξόδου.

Το πρώτο πρόγραμμα που «κλείδωσε» για του χρόνου ήταν το «The Voice». Τη δεύτερη μέρα του χρόνου ο Ατζούν Ιλιτζαλί έδωσε εντολή να δεσμευτούν όλοι οι coaches με νέα συμβόλαια.

Σύμφωνα με το patkiout.gr, αυτό δεν ισχύει και για τους παρουσιαστές. Είναι δυνατή η φιλία Τανιμανίδη – Ατζούν αλλά ο Τούρκος είναι και επαγγελματίας. Και δεν έμεινε ευχαριστημένος από την παρουσία της Χριστίνας Μπόμπα στη θέση της παρουσιάστριας.

Και βέβαια από τον ΣΚΑΪ ακολουθεί τις εισηγήσεις του παραγωγού ώστε να συνεχίζουν να συνεργάζονται, με αποτέλεσμα να μην είναι απρόθυμοι να στηρίξουν την παρουσιάστρια για μια δεύτερη σεζόν. Η Μπόμπα σύμφωνα με το τωρινό πλάνο θα αντικατασταθεί.

Παρουσιαστής του επόμενου «Τhe Voice» θα είναι ο Γιώργος Λιανός και όταν θα έρθει η ώρα θα βρεθεί ένα κορίτσι για τα backstage.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

ΣΚΑΪ: «Έφαγε πόρτα» από πασίγνωστο παρουσιαστή το κανάλι