Τριαντάφυλλος: Ξέσπασε η Σκορδά – Μην ξανακούσω το όνομά του (video)25 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:10 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:58 μμ


Αφορμή για ένα ξέσπασμα άνευ προηγουμένου της Φαίης Σκορδά έγινε ο Τριαντάφυλλος. Ο τραγουδιστής έκανε ένα άκομψο story στο Instagram για τη Νατάσα Θεοδωρίδου και η παρουσιάστρια του «Πρωινού» έγινε έξαλλη.

«Αγενές, απρεπές, άνανδρο»

Η Φαίη Σκορδά εκφράστηκε πολύ αυστηρά στον αέρα του καναλιού του ANT1, κάτι που κάνει σπάνια. «Θέλω να πω κάτι. Μου έστειλαν ένα story -δεν θα το παίξουμε το story, όσοι το είδαν το είδαν- που ήταν από τον Τριαντάφυλλο. Κάτι έγραψε για τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Το θεωρώ αγενές, απρεπές, άνανδρο! Σε αυτή την εκπομπή το έχω πει για λίγα άτομα, δεν θέλω να ξανακούσω το όνομα Τριαντάφυλλος! Αυτό από άντρα σε μία γυναίκα να το γράψει μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει και έχει δώσει και συνεντεύξεις για τη Νατάσα, θεωρώ ότι είναι… δεν αξίζει καν! Καθόλου ωραίο, άκομψο πολύ!», ανέφερε εκνευρισμένη η Φαίη Σκορδά!

Ο Τριαντάφυλλος έχει εκφραστεί αρνητικά για τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο παρελθόν, ουκ ολίγες φορές σε συνεντεύξεις του. Από την πλευρά του, φαίνεται να διατηρείται μια κόντρα δίχως τέλος με την τραγουδίστρια.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Νατάσα Θεοδωρίδου: Έχω βρεθεί χωρίς χρήματα στη ζωή μου (video)

Survivor διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (25/6)

Η αποκάλυψη Χατζηνικολάου για τη γυναίκα του (photo)