Τσακνής για Μαχαιρίτσα: Ούτε ψύχραιμος, ούτε λογικός είμαι (ηχητικό)10 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:52 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:08 μμ


Για την απώλεια του καλού του φίλου κλήθηκε να μιλήσει λίγες ώρες μετά τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο Διονύσης Τσακνής, στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm.

«Αντιμετωπίζω το παράλογο της απώλειας»

«Καλησπέρα, γιατί έτσι πρέπει να λεχθεί, γιατί για μένα δεν είναι ούτε καλό πρωινό, ούτε καλή εσπέρα όταν στις 5.30 το πρωί έμαθα για την απώλεια του αγαπημένου Λαυρέντη Μαχαιρίτσα», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή των Νίκου Μπογιόπουλου και Μανώλη Κοττάκη.

«Δεν ξέρω τι μπορεί να πει κανείς, εγώ τουλάχιστον αυτή τη στιγμή δηλώνω αναρμόδιος για να μιλήσω για έναν άνθρωπο, διότι η αποτίμηση του έργου του Λαυρέντη θα γίνει από ψύχραιμους ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων ο Διονύσης Τσακνής.

«Εγώ ούτε ψύχραιμος είμαι ούτε αντικειμενικός ούτε λογικός αυτή τη στιγμή μπορώ να είμαι», συμπλήρωσε. Και επισήμανε: «Αντιμετωπίζω το παράλογο της απώλειας. Ευελπιστώ κάποια στιγμή ηρεμώντας να κάνω έναν απολογισμό».

«Ο Λαυρέντης ήταν ο ορισμός του «χύμα» και με θύμωνε πάρα πολύ, διότι δεν πρέπει να το ωραιοποιούμε όλα», επισήμανε. «Ήταν ο μόνιμος λόγος για καβγάδες», συμπλήρωσε.

Ακούστε όλα όσα είπε ο Διονύσης Τσακνής 

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Το κλάμα του Δήμητρη Σταρόβα για τον «αδελφό» του (video)

Μαχαιρίτσας: Προσπάθησαν να τον σώσουν η κόρη του και οι γείτονες (video)

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Η γυναίκα της ζωής του, τα ναρκωτικά και ο Σιδηρόπουλος