Βαγγέλης Μαρινάκης: Το πρόσωπο του Mega που «ακούει»15 Σεπτεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 2:24 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 9:21 μμ


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δίπλα του τον κατάλληλο άνθρωπο για τα media και τον αξιοποιεί.

Πρόσωπο κλειδί

Σύμφωνα με όσα γράφει το enimerosi.24, ένα ισχυρό πρόσωπο του Mega Channel (στον διοικητικό τομέα) δραστηριοποιείται εντόνως στο ONE του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το πρόσωπο αυτό έχει αρμοδιότητες και κυρίως αποφασιστικό ρόλο (και λόγο). Από τη χάραξη της επιχειρηματικής πολιτικής του καναλιού, έως τις προσλήψεις. Η «παρουσία» του είναι αθέατη, αλλά το «αποτύπωμα» του ορατό παντού!

Πρόκειται για το στέλεχος που στα τελευταία του Mega επηρέαζε καθοριστικά τις αποφάσεις, αλλά και τις πρωτοβουλίες του Βαγγέλη Μαρινάκη… Κάτι που συνεχίζει να συμβαίνει και στο νέο κανάλι για το οποίο νεότερες πληροφορίες τοποθετούν την πρεμιέρα του στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»ΑΝΤ1: Ηχηρή αποχώρηση λίγο πριν την πρεμιέρα

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»One: «Βόμβα» Μαρινάκη με Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι αποκάλυψε για τη «μεταγραφή» της στο One του Μαρινάκη

Η παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για τη «μεταγραφή» της στο One Channel του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τι είπε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι οποιαδήποτε εξέλιξη για το μέλλον της θα την ανακοινώσει η ίδια. «Μα είναι καταπληκτικό αυτό που συμβαίνει. Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και στα κανάλια εγώ, πριν από κανένα μήνα, είχα κλείσει με τον ΣΚΑΪ, πριν από δέκα μέρες είχα κλείσει με τον ΑΝΤ1 και σήμερα με το ONE. Μάλιστα, κυκλοφορούν και τα χρήματα που θα παίρνω. Μα ποια είμαι ρε παιδιά; Να αλλάζω συμφωνίες και κανάλια τόσο εύκολα; Χαλαρώστε λίγο ρε συνάδελφοι. Αν υπάρξει κάτι και έχει ενδιαφέρον μπορώ να το ανακοινώσω και μόνη μου. Να είστε καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δείτε το video:

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Νίκος Μάνεσης: Ευχάριστα νέα για τον παρουσιαστή