Βαλάντης: Ρόλος «έκπληξη» σε μεγάλο κανάλι για τον τραγουδιστή16 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:48 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 4:48 μμ


Στην εφημερίδα «Μπαμ» και την Άννα Τσιάλτα έδωσε συνέντευξη ο Βαλάντης και μίλησε για όλους και για όλα, κάνοντας μάλιστα και μια αποκάλυψη «φωτιά». Ο δημοφιλής τραγουδιστής εξομολογήθηκε την είσοδό του στην τηλεόραση σε ρόλο που δεν φανταζόμασταν ότι θα τον βλέπαμε.

Παρουσιαστής την επόμενη σεζόν ο Βαλάντης

Ο Βαλάντης, λοιπόν, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει την επόμενη σεζόν θα αναλάβει χρέη παρουσιαστή ενός τηλεπαιχνιδιού το οποίο το σκέφτηκε ο ίδιος και έχει σχεδόν «κλείσει» η προβολή του σε μεγάλο κανάλι.

Ο Βαλάντης, που αυτή την περίοδο κάνει ένα επιτυχημένο live tour ανά την Ελλάδα, ενώ ετοιμάζει το νέο του τραγούδι, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό, άνοιξε το σπίτι του στα νότια προάστια και μίλησε με ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά του, για το αν θέλει να αποκτήσει ένα παιδί ακόμα, τους λόγους που αρνείται προτάσεις να κατέβει στην πολιτική, αλλά και για την έντονη φιλανθρωπική του δράση, που γεμίζει τη ψυχή του.

Καλοκαίρι και περιοδεία; Καλοκαιρινό τούρ;

Μου αρέσει να είμαι στάσιμος και να γυρίζω από μέρος σε μέρος. Να αλλάζω παραστάσεις να γυρίζω και να συναντάω την αγάπη του κόσμου που τόσο με έχει στηρίξει.

Τι άλλο ετοιμάζεις;

Θα σου πω κάτι που δεν έχει βγει ακόμα. Έχω γράψει ένα τηλεπαιχνίδι και θα το παρουσιάσω σε μεγάλο κανάλι από Σεπτέμβρη. Θα είμαι παρουσιαστής. Ήδη έχουμε κάνει το πιλοτικό κι όπως όλα δείχνουν θα είμαστε στον αέρα.

Αυτό πως προέκυψε;

Γενικά ο Θεός μου έδωσε ταλέντα. Να γράφω να τραγουδάω να κάνω πολλά πράγματα. Μου έδωσε το χάρισμα της δημιουργίας έτσι και έγινε. Δημιουργώ πολλά πράγματα και με γεμίζουν. Επίσης έχω γράψει άλλο ένα κόνσεπτ παιχνιδιού που θα παίξει με άλλο παρουσιαστή μεγάλο.

Οικογένεια; Έχεις τρία παιδιά. Πως αισθάνεσαι;

Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά μου. Ο γιος μου είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί και αντράκι πια. Οι κόρες μου το ίδιο. Όμορφες και καλά παιδιά. Τα βλέπω περνάω χρόνο μαζί τους και είμαι μια χαρά και αυτά επίσης.

Σκέπτεσαι για ακόμα ένα;

Όχι δεν το νομίζω. Βέβαια δεν στο αποκλείω κιόλας αλλά θεωρώ πως είναι καλό να κάνεις παιδιά και να τους δίνεις χρόνο πολύ για να μεγαλώνουν σωστά. Θα πρέπει να αφιερωθώ στα παιδιά μου και αυτό όπως καταλαβαίνεις απαιτεί να μην έχω τόσο δουλειά.

Δεν λες ποτέ όχι σε φιλανθρωπικούς σκοπούς; Το ξέρω καλά αυτό. Γιατί;

Καταρχήν είμαι γονιός κι όποτε μου ζητήσουν κάτι θα το κάνω από αγάπη. Δεν υπάρχει λόγος να λες όχι όταν είναι να προσφέρεις κάτι τόσο σημαντικό στην ζωή σου που είναι η ανθρωπιά και η αγάπη. Θέλω να αλλάξουν κάποια πράγματα και με αυτό τον τρόπο το προσπαθώ. Παρακαλάω να γίνονται τέτοια πράγματα και όσο μπορούμε να βοηθάμε. Είμαστε άνθρωποι… κι αν δεν είμαστε καλό θα ήταν να γίνουμε !!

Γιατί δεν ασχολήθηκες με πολιτική; Δεν ήθελες; Ίσως θα το κατάφερνες αυτό;

Γιατί η πολιτική δεν κάνει για αυτό. Πραγματικά μου έγιναν πολλές προτάσεις για να ασχοληθώ αλλά δεν ήθελα. Καταλαβαίνεις λόγω γνωριμιών μου το πρότειναν πάρα πολλοί όλο αυτό. Έβλεπα τι κάνουν και ξεχώρισα και καλούς και λαμόγια. Θέλω να σου πω ότι είναι πιο πολλά τα λαμόγια. Οπότε γιατί να προσπαθήσω να κάνω κάτι καλό και να κοντραριστώ μαζί τους; Θα το κάνω κι ας μην είμαι στην πολιτική. Από την θέση που είμαι την Ανθρώπινη θα το κάνω καλύτερα.

Πώς σου έχει έρθει όλο αυτό;

Γενικά δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα. Πέρασα από το Μάτι την προηγούμενη βδομάδα και πραγματικά έχασα πάσα ιδέα. Λογικό ήταν να καούν άνθρωποι… χάνεσαι εκεί μέσα δεν υπάρχει τίποτα.. είναι ένα χάος δρόμοι…  Πρέπει γενικά να αλλάξει η νοοτροπία μας να σκεφτόμαστε διαφορετικά και το βασικότερο να μην λέμε ψέματα.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: 

Γιώργος Μαρίνος: Ζητείται παρέμβαση εισαγγελέα – Τι συμβαίνει με τον ηθοποιό

Πόπη Τσαπανίδου: Εγκαταλείπει την τηλεόραση – Η «στροφή» στην καριέρα της

ΑΝΤ1: Εξελίξεις «φωτιά» με τον Ατζούν στο κανάλι