«Βόμβα» Μαρινάκη: Μεταγραφές πασίγνωστων παρουσιαστών και του «Alter Channel»23 Δεκεμβρίου 2018 · Ώρα δημοσίευσης: 11:52 πμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:57 πμ


Με «άρωμα» από το πολύπαθο κανάλι που έκλεισε, το Alter channel, ο Βαγγέλης Μαρινάκης «χτίζει» το νέο του κανάλι, καθώς και με μεταγραφές πασίγνωστων παρουσιαστών.

Πήρε το κτήριο του Alter στο Μπουρνάζι

Στις αρχές του νέου έτους αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη. Ως γνωστόν έχει ήδη κατατεθεί αίτηση για την απόκτηση της μιας ορφανής άδειας και αναμένεται η απόφαση του ΕΣΡ για να ολοκληρωθεί και τυπικά το θέμα.

Οι προετοιμασίες μάλιστα για να είναι όλα έτοιμα και να εκπέμψει χωρίς προβλήματα το κανάλι είναι πυρετώδεις. Ήδη οι άνθρωποι του επιχειρηματία έκλεισαν κτίριο στο Μπουρνάζι το οποίο έχει άρωμα Alter. Πιο συγκεκριμένα ήρθαν σε συμφωνία και εξασφάλισαν το πρώην κτίριο του Alter στην Αγίας Παρασκευής όπου και θα στηθεί το…στρατηγείο του καναλιού προκειμένου να διευθετηθεί κάθε εκκρεμότητα πριν τη μεγάλη πρεμιέρα.

Ισχυρές Κυρίες

Όσο για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το κανάλι τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά. Η πρώτη που έκλεισε εδώ και καιρό είναι η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων η επικρατέστερη είναι η Όλγα Τρέμη.

Μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις η πρώην παρουσιάστρια του Mega δεν θα είναι το μόνο πρόσωπο από το δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου καναλιού που θα μετακομίσει στο κανάλι του Μαρινάκη. Παίζει δυνατά και το όνομα γνωστού και πολυσυζητημένου συναδέλφου της,  καθώς θα δοθεί ιδιαίτερη βαση στον ενημερωτικό τομέα! Ειδικά ενόψει εκλογών…

«Χτύπημα» Μαρινάκη στα ΜΜΕ – Το νέο μπάσιμο του εφοπλιστή

Συνεχίζεται το «σάρωμα» του Βαγγέλη Μαρινάκη στα MME, καθώς με νέο χτύπημα του ενισχύει τον μιντιακό του όμιλο.

Ενίσχυση για τον όμιλο Alter Ego και στην Βόρεια Ελλάδα

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι ιδιοκτήτης του ομίλου ΜΜΕ Alter Ego και έχει στην κατοχή του μεταξύ άλλων τις εφημερίδες «Βήμα», «Νέα» ενώ πρόσφατα κατέθεσε και αίτημα για τηλεοπτική άδεια.

Ο εφοπλιστής κάνει δυναμικό μπάσιμο στα ΜΜΕ της Βόρειας Ελλάδας. Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κατοχύρωσε τρεις τίτλους εφημερίδων με το.. βλέμμα προς τη βόρεια Ελλάδα.

Πρόκειται για τους τίτλους «Φωνή του Βορρά»«Φωνή της Μακεδονίας» και «Αστέρι της Μακεδονίας». Όπως αναφέρει το e-tetradio το σχετικό αίτημα στη Γενική γραμματεία Εμπορίου του υπουργείου οικονομικών είχε κατατεθεί στις 19 Σεπτεμβρίου.

 

Οι τρεις τίτλοι ανήκαν στον πρώην ΔΟΛ αλλά είχαν λήξει τον Φλεβάρη του 2017 λίγο πριν τον πλειστηριασμό.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: «Ρουκέτα» Μαρινάκη και στον Μπακογιάννη μετά τον Κυριάκο