Κύπρος serial killer: Βρέθηκε η σορός της 6χρονης στη λίμνη Μεμί



12 Ιουνίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 3:12 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:12 μμ


Κύπρος: Ολοκληρώθηκε ο κύκλος των θυμάτων του serial killer με το ψευδώνυμο «Ορέστης», αφού οι κυπριακές αρχές εντόπισαν και τη σορό της 6χρονης Sierra στη λίμνη Μεμί.

Σύμφωνα με τα κυπριακά ΜΜΕ, για να διευκολυνθούν οι έρευνες χρειάστηκε να αδειάσει η λίμνη, ώστε να βρεθεί η σορός της κόρης της Mary Rose. Η ανεύρεσή της ήταν και η δυσκολότερη αποστολή για τις Αρχές.

Η σορός εντοπίστηκε από τους δύτες της ιδιωτικής εταιρείας Brasal. Η είδηση επιβεβαιώθηκε στον «Πολίτη Κύπρου» από τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκο Τράγκολα.

Έτσι, έχουν εντοπιστεί και οι 7 σοροί των θυμάτων, τις δολοφονίες των οποίων έχει ομολογήσει ο Νίκος Μεταξάς, πριν από αρκετό καιρό, κλείνοντας τον μακάβριο κύκλο.

Serial Killer – Κύπρος: Συνεχίζεται η φρίκη – Δεμένο σε εμβρυακή στάση το έκτο θύμα (video)

Δεν έχει τέλος η φρίκη από τη δράση του «Ορέστη», του serial killer από την Κύπρο. Το έκτο πτώμα, που εντοπίστηκε πριν μερικές μέρες στην Κόκκινη Λίμνη, η 29χρονη Μαρικάρ Βαλντέζ Αργκιολά, βρέθηκε δεμένη σε εμβρυακή στάση για να χωρέσει στη βαλίτσα.

Οι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνες και σε κοπέλες που ο «Ορέστης» συνομιλούσε διαδικτυακά, με σκοπό να τον αναγνωρίσουν. Την πύλη των Αρχών έχει ήδη περάσει μία κοπέλα, ενώ τις επόμενες ημέρες θα πάνε άλλες τρεις.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:  

Serial Killer Κύπρος: Νέο πτώμα – Απίστευτη αγριότητα από τον «Ορέστη»

Serial Killer Κύπρος: Γιατί σταματούν οι έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη (video)