Καμμένος: Αυτά είναι τα μηνύματα που επικαλείται ο Νικολόπουλος (photo)8 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:15 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 6:17 μμ


Στη δημοσιότητα έδωσε ο Πάνος Καμμένος, «τα μηνύματα που επικαλείται ο ανεξάρτητος βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, καταγγέλλοντας τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ για εκβιασμό.

«Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα «τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού», γράφουν σε ανάρτησή τους στο Twitter οι ΑΝΕΛ.

Το πρώτο μήνυμα αναφέρει: «Για να μην στεναχωρηθείς το απόγευμα θα βγάλω όλα τα σάϊτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παππά».

Στο μήνυμα αυτό υπάρχει η απάντηση: «Εκβιασμός; Όλα στο φως!!!»

Η απάντηση σε αυτό είναι: «Καθόλου απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου».

Στον εισαγγελία οι καταγγελίες Νικολόπουλου κατά Καμμένου

Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διαβιβάστηκαν οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Η Αστυνομία διαβίβασε στον Βαγγέλη Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που έδωσε σήμερα στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος, η οποία επέχει θέση μήνυσης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να καταγγέλλει τον κ. Καμμένο για πιέσεις και εκβιασμούς, με στόχο να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Τι καταγγέλλει ο Νικολόπουλος

Ο κ. Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του επικαλείται γραπτά μηνύματα που ισχυρίζεται πως έλαβε σήμερα στο κινητό τηλέφωνό του από τον κ. Καμμένο, που φέρεται να τον εκβιάζει συνδέοντάς τον με ιστοσελίδες, για τις οποίες αναφέρει πως «από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις».

Επίσης, κατά τον μηνυτή, ο κ. Καμμένος του ανέφερε ότι «θα τα πούμε το απόγευμα», εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, αφού μελετήσει τις καταγγελίες, θα αποφασίσει για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Νίκος Νικολόπουλος: Καταγγελία «φωτιά« για εκβιασμό από τον Καμμένο

Καμμένος: Γιατί δεν διαγράφει ακόμα τον Παπαχριστόπουλο

Παπαχριστόπουλος: Είμαι στο μάτι του κυκλώνα εδώ και καιρό γιατί είχα συνεπή συμπεριφορά

Ζουράρις: Στη Δικαιοσύνη κατά Μητσοτάκη – «Θα εκλιπαρεί ψηφουλάκια από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην αρθεί η ασυλία του»