Στoν εισαγγελέα οι καταγγελίες Νικολόπουλου κατά Καμμένου8 Φεβρουαρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:47 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:49 μμ


Στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών διαβιβάστηκαν οι καταγγελίες του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Η Αστυνομία διαβίβασε στον Βαγγέλη Ιωαννίδη την ένορκη κατάθεση που έδωσε σήμερα στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος, η οποία επέχει θέση μήνυσης.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής φέρεται να καταγγέλλει τον κ. Καμμένο για πιέσεις και εκβιασμούς, με στόχο να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος.

Τι καταγγέλλει ο Νικολόπουλος

Ο κ. Νικολόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή του επικαλείται γραπτά μηνύματα που ισχυρίζεται πως έλαβε σήμερα στο κινητό τηλέφωνό του από τον κ. Καμμένο, που φέρεται να τον εκβιάζει συνδέοντάς τον με ιστοσελίδες, για τις οποίες αναφέρει πως «από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις».

Επίσης, κατά τον μηνυτή, ο κ. Καμμένος του ανέφερε ότι «θα τα πούμε το απόγευμα», εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, αφού μελετήσει τις καταγγελίες, θα αποφασίσει για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:

Νίκος Νικολόπουλος: Καταγγελία «φωτιά« για εκβιασμό από τον Καμμένο

Καμμένος: Γιατί δεν διαγράφει ακόμα τον Παπαχριστόπουλο

Παπαχριστόπουλος: Είμαι στο μάτι του κυκλώνα εδώ και καιρό γιατί είχα συνεπή συμπεριφορά

Ζουράρις: Στη Δικαιοσύνη κατά Μητσοτάκη – «Θα εκλιπαρεί ψηφουλάκια από τον ΣΥΡΙΖΑ για να μην αρθεί η ασυλία του»