«Όλα τα σφυριά για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης σε ανάρτησή του στο Facebook, σχολιάζοντας τα σημερινά γεγονότα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών. Η ανάρτηση του Π. Πολάκη «ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!(εμείς σήμερα είχαμε θεατρική εισβολή του γνωστού προέδρου της ΠΟΕΔΗΝ στο υπουργείο, λόγω της μη θεώρησης των ενταλμάτων πληρωμής σε επικουρικό προσωπικό από κάποιους επιτρόπους, όταν είναι γνωστό πως με δική μας πολιτική απάφαση τους έχουμε δώσει διαδοχικές παρατάσεις μέχρι το Δεκέμβρη του 2018, με νομοθετικές ρυθμίσεις στη Βουλή !!) Όλα τα σφυριά για να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ… ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΤΑ ΤΟΥ 1,3 εκατ. χτισμένη με δάνειο από σύζυγο εμπλεκόμενου στο χρηματιστήριο που δεν πληρώθηκε ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ, υπερασπίζουν κάποιοι ως «λαϊκή κατοικία»!!! ΕΛΕΟΣ !!! Έχετε καταλάβει ποιους προφυλάσσετε;;;;;;».
Λέσβος: Χάος στο νησί – Πολίτες με όπλα εναντίον αστυνομικών
Ανεξέλεγκτη είναι η κατάσταση στη Λέσβο, με πολίτες να επιτίθενται στα ΜΑΤ με καραμπίνες και τους πρώτους να κλειδώνονται στο στρατόπεδο Κυριαζή.
ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει παραίτηση Χρυσοχοΐδη
Την παραίτηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, δια του εκπροσώπου του Αλέξη Χαρίτση.
Κώστας Βουτσάς: Την Παρασκευή η κηδεία του – Λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη
Η κηδεία του Κώστα Βουτσά θα τελεστεί την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου. Η σορός του αγαπημένου ηθοποιού θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στη Μητρόπολη Αθηνών
Κορωνοϊός: Σε καλή κατάσταση η 38χρονη στο ΑΧΕΠΑ (video)
Σε καλή κατάσταση είναι η 38χρονη γυναίκα που διαγνώσθηκε με κορωνοϊό και νοσηλεύεται σε ειδικά διαμορφωμένο θάλαμο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.
Χολαργός: Αστυνομικός τσακώθηκε με οδηγό και πυροβόλησε
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε Αστυφύλακας που υπηρετεί στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών ύστερα από εμπλοκή του σε τροχαίο στον Χολαργό.