Ζαγοράκης: Ετοιμάζεται να ανεξαρτητοποιηθεί από τη ΝΔ27 Ιανουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 11:20 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:29 μμ


Να ανεξαρτητοποιηθεί σκέφτεται ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης, αντιδρώντας για την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Σύμφωνα με το dikisports.blogspot.com, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ αποφάσισε να αποχωρήσει από το κυβερνών κόμμα.

Στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, φέρεται να τον πιέζουν για να μην προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση.

Τις επόμενες ώρες αναμένεται ανακοίνωση του Θ. Ζαγοράκη στην οποία θα δημοσιοποιεί την απόφασή του.

Σύμφωνα με το reader.gr, ο ευρωβουλευτής, δεν θα προχωρήσει άμεσα στην ανεξαρτητοποίησή του, αλλά θα προειδοποιεί για μια τέτοια κίνηση εφόσον δεν αλλάξει η απόφαση από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ζέρβας: Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης

Στο μεταξύ, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας πήρε θέση για το θέμα:

«Το πλήγμα δεν είναι μόνο κατά του ΠΑΟΚ. Κατά της ομάδας που κατακτά τίτλους και πρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια. Κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου που πασχίζει να βρει την χαμένη αξιοπιστία του. Το πλήγμα είναι και κατά της πόλης που αρχίζει να νιώθει περηφάνια και αυτοπεποίθηση.

Η διαφορά σήμερα είναι ότι η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δυνατή, η Θεσσαλονίκη μετράει επιτυχίες και το χαίρεται! Εύχομαι οι όποιες σκέψεις και μεθοδεύσεις που θα επιχειρήσουν να πλήξουν τον ΠΑΟΚ, αλλά και κάθε ομάδα της πόλης μου, να ακυρωθούν χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι τίτλοι κερδίζονται στο γήπεδο με αγωνιστική υπεροχή και αξία», αναφέρει ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Τζιτζικώστας: Ελπίζω στην ορθή κρίση των αρμόδιων οργάνων

«Με μεγάλη θλίψη και οργή βλέπουμε για μια ακόμη φορά το πρωτάθλημα να παίζεται εκτός γηπέδου. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω στην ορθή κρίση των αρμόδιων οργάνων» εγραψε χαρακτηριστικά ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαμαρτυρία των οπαδών του ΠΑΟΚ

Διαμαρτυρία έξω από τα γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησαν το βράδυ της Δευτέρας οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Πηγή: dikisports.blogspot.com, reader.gr

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: ΕΕΑ: Οι αντιδράσεις για την εισήγηση «βόμβα» για ΠΑΟΚ και Ξάνθη