Ζήστε το παιχνίδι με τις νέες ultra-wide κυρτές gaming οθόνες CU34G2 από τη σειρά G2 της AOC10 Δεκεμβρίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 5:44 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 5:44 μμ


Η εξειδικευμένη εταιρία οθονών AOC ανακοινώνει δύο νέες 86,3 εκ (34”) ultra-wide (21:9) gaming οθόνες από την ολοκαίνουρια σειρά G2.

Οι δύο οθόνες UWQHD (Ultra-Wide Quad HD – 3440 x 1440 pixels) είναι παρόμοιες με την πρώτη ματιά– εκτός από το ρυθμό ανανέωσής τους. Η CU34G2X διαθέτει εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης στα 144 Hz, ιδανικό για ανταγωνιστικούς gamers, ενώ η CU34G2 χρησιμοποιεί ρυθμό ανανέωσης 100 Hz. Και τα δύο μοντέλα είναι εξοπλισμένα με VA panel, το οποίο παράγει βαθιά μαύρα, φυσικά και ζωντανά χρώματα και πολύ υψηλή αναλογία αντίθεσης.

Εκτός από τους υψηλούς ρυθμούς ανανέωσης, οι gamers θα απολαύσουν μία εμπειρία χωρίς σκίσιμο και τραύλισμα χάρη στην υποστήριξη AMD FreeSync, ενώ ο χρόνος απόκρισης 1 ms (MPRT) εξασφαλίζει ομαλό παιχνίδι χωρίς θαμπάδα στην κίνηση.

Η AOC CU34G2: ultra καθήλωση με καμπυλότητα 1500R

Ευρεία και καθαρή

Το πρώτο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό αυτών των οθονών είναι η εξαιρετικά επιθετική καμπυλότητα 1500R και ο ultra-wide λόγος διαστάσεων 21:9 που τις ξεχωρίζουν από τις υπόλοιπες οθόνες. Ο προστιθέμενος οριζόντιος χώρος οθόνης δημιουργεί μία εμπειρία τύπου VR. Καλύπτοντας την περιφερειακή όραση των χρηστών, φαίνεται ότι ο κόσμος του παιχνιδιού συνεχίζει πέρα από το κεντρικό εστιακό σημείο και με μία καμπυλότητα 1500R, οι χρήστες θα απορροφηθούν ακόμα περισσότερο στο παιχνίδι τους.

Οι gamers όλων των ειδών θα εκτιμήσουν τον ultra-wide λόγο διαστάσεων, ενώ περισσότερο θα επωφεληθούν οι λάτρεις των first-person παιχνιδιών (RPGs, παιχνίδια προσομοίωσης & αγωνιστικά παιχνίδια).

Όχι μόνο τα παιχνίδια, αλλά και οι ταινίες φαίνονται εξαιρετικά χάρη στο λόγο διαστάσεων 21:9 (ή 2.37:1). Ιδανικός για ταινίες που έχουν γυριστεί σε 2.35:1 και 2.39:1, οι χρήστες δεν θα βλέπουν τις ενοχλητικές μαύρες μπάρες. Και για όσους θέλουν να μοιραστούν την εμπειρία, οι ευρείες γωνίες θέασης 178°/178° παρέχουν καθαρές εικόνες από κάθε κατεύθυνση.

Τα panels των CU34G2 και CU34G2X με διαγώνιο 34”, έχουν περίπου το ίδιο ύψος με τις widescreen (16:9) 27” οθόνες, δίνοντας άφθονο χώρο οθόνης και άνεση προβολής για καθημερινές εργασίες. Αυτό, μαζί με την υψηλή ανάλυση 3440 x 1440 καταλήγει σε έναν τέλειο συνδυασμό με μία άνετη και λεπτομερή πυκνότητα 109 ppi pixel.

Επιλέξτε την ταχύτητά σας

Οι gamers μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της CU34G2X με ρυθμό ανανέωσης 144 Hz και της CU34G2 με 100 Hz. Ένας εξαιρετικά γρήγορος χρόνος απόκρισης 1 ms MPRT εξασφαλίζει καθαρές, ευκρινείς και responsive εικόνες χωρίς θαμπάδα στην κίνηση, ενώ η υποστήριξη AMD FreeSync εξαλείφει το σκίσιμο και το τραύλισμα. Χάρη στη λειτουργία χαμηλής καθυστέρησης εισόδου, ελαχιστοποιείται επίσης η καθυστέρηση μεταξύ της οθόνης και της πηγής.

Και οι δύο οθόνες προσφέρουν μία βάση με δυνατότητα ρύθμισης ύψους, ενώ οι τεχνολογίες flicker-free και Low Blue Light εξασφαλίζουν μία υγιή εμπειρία όσον αφορά την εργονομία και την ευεξία των ματιών.

Για τους χρήστες που θέλουν να έχουν το πάνω χέρι στο gaming, η AOC προσφέρει και άλλα πιο στοχευμένα gaming χαρακτηριστικά. Η λειτουργία AOC Game Color προσαρμόζει τον κορεσμό για καλύτερα επίπεδα γκρίζου χρώματος και λεπτομέρεια εικόνας, ενώ η λειτουργία Dial Point τοποθετεί crosshairs για υποστήριξη στη στόχευση. Μία ενσωματωμένη υποδοχή τεσσάρων θυρών USB και οι είσοδοι/έξοδοι ήχου καθιστούν εύκολη τη σύνδεση περιφερειακών συσκευών.

Οι οθόνες CU34G2 και CU34G2X της AOC θα είναι διαθέσιμες από τον Ιανουάριο 2020 με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €469 και €579, αντίστοιχα.

Περισσότερες πληροφορίες και τεχνικές προδιαγραφές:

https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/cu34g2-bk

https://eu.aoc.com/en/gaming-monitors/cu34g2x-bk

Για περαιτέρω πληροφορίες:

Γραφείο Τύπου

EXTROVERT | Business Communications

Δανάη Βαμβακοπούλου

Τ 210 6724265/ 6946 062015

[email protected]

ή

AOC International (Europe)

B.V. Prins Bernhardplein 200,

6th floor 1097 JB Amsterdam

Anna Stefańczyk

Tel: +31 205046950

Email: [email protected]

Σχετικά με την AOC

Η AOC είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες παγκοσμίως στην αγορά οθονών. Υψηλή ποιότητα, αναγνωρισμένη εξυπηρέτηση, ελκυστικός σχεδιασμός καθώς και φιλικά προς το περιβάλλον, εργονομικά και καινοτόμα προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές είναι οι λόγοι που όλο και περισσότεροι καταναλωτές, εταιρικοί ιθύνοντες και συνεργάτες διανομής εμπιστεύονται την AOC. Η AOC προσφέρει οθόνες που απευθύνονται σε κάθε τύπο χρήστη, είτε πρόκειται για επαγγελματική, οικιακή, ψυχαγωγική χρήση ή gaming. Η AOC είναι θυγατρική εταιρία της TPV Technology Limited, του μεγαλύτερου κατασκευαστή LCD οθονών στον κόσμο.

www.eu.aoc.com