Ο Μητροπολίτης Μόρφου ξαναχτύπησε: Οι ομοφυλόφιλοι αναδίδουν μπόχα (video)29 Ιουλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 6:57 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 8:13 μμ


Σάλο προκάλεσε με μια ακόμα δήλωσή του ο Μητροπολίτης Μόρφου, Νεόφυτος. Μετά τα όσα είχε ισχυριστεί για το πρωκτικό σεξ και την ομοφυλοφιλία ο Κύπριος ιεράρχης ξαναχτύπησε.

Τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα νέο απόσπασμα από την δημόσια τοποθέτηση που έκανε προ ημερών, προκαλώντας θύελλα αντιδράσεων.

Στην τοποθέτησή του ο Μητροπολίτης Μόρφου ισχυρίζεται ότι οι ομοφυλόφιλοι βρωμούν και αναδίδουν μία μπόχα, ενώ πρόσθεσε πως η αρσενοκοιτία έχει συγκεκριμένη μυρωδιά. Τόνισε πάντως πως με προσευχή και μετάνοια αυτή η μπόχα μπορεί να γίνει ευωδία και να θεραπευτούν.

Δείτε το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδίκτυου:

Πηγή: philenews

Μητροπολίτης Μόρφου: Το πρωκτικό σεξ προκαλεί ομοφυλοφιλία

Το γύρο των κυπριακών και ελληνικών μέσων κάνουν οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Μόρφου Νεόφυτου για την ομοφυλοφιλία, μετά τις σχετικές δηλώσεις του σε σημερινή του ομιλία του στη Λευκωσία

Φταίνε οι γονείς και κυρίως οι προτιμήσεις της μάνας…

Ο Μητροπολίτης μίλησε για την ομοφυλοφιλία υποστηρίζοντας ότι σχετίζεται με την σεξουαλική συμπεριφορά των γονέων και ιδιαιτέρως με τις προτιμήσεις της μητέρας. Όπως είπε αν το πρωκτικό σεξ γίνεται όταν η γυναίκα είναι κυοφορούσα και της αρέσει τότε μπορεί να μεταδώσει την επιθυμία στο παιδί. Για τις απόψεις αυτές επικαλείται μάλιστα και τον Γέροντα Πορφύριο.

Η τοποθέτηση του κάνει τον γύρο του διαδικτύου με επιστήμονες να εκφράζουν έκπληξη για τις αντιεπιστημονικές τοποθετήσεις του, οι οποίες προσβάλλουν πρωτίστως τις μητέρες ομοφυλόφιλων παιδιών…

Σε κάθε περίπτωση, κατά τα λεγόμενα του Μητροπολίτη Μόρφου το «πρόβλημα» δημιουργείται από τους γονείς και τις προτιμήσεις τους κατά την σεξουαλική συνεύρεση.

Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»: Δολοφονία Γρηγορόπουλου: «Έσπασαν» τα ισόβια για Κορκονέα