Σοκ και συγκίνηση με τον 9χρονο νάνο που κλαίει σπαρακτικά λόγω bullying (video)21 Φεβρουαρίου 2020 · Ώρα δημοσίευσης: 3:45 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 3:49 μμ


Σοκ και συγκίνηση σε όλο τον κόσμο έχει προκαλέσει το βίντεο με 9χρονο να κλαίει σπαρακτικά και να λέει στη μητέρα του: «Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω».

Ο 9χρονος από την Αυστραλία στο βίντεο, που ανάρτησε στο Facebook, η μητέρα του και στο οποίο το παιδάκι που πάσχει από νανισμό, κλαίει σπαρακτικά λόγω του καθημερινού bullying που δέχεται στο σχολείο.

Ο Κουάντεν γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό. Όταν έφτασαν στο αμάξι, η Μπέιλς βιντεοσκόπησε το παιδί να κλαίει, ώστε να παροτρύνει και άλλους γονείς να αναλάβουν δράση ενάντια στον σκληρό εκφοβισμό που δέχεται.

Η απεγνωσμένη μητέρα εξηγεί στο βίντεο πώς ο γιος της βιώνει καθημερινά κάτι τέτοιο και συχνά σκέφτεται ότι θέλει να πεθάνει.

Το βίντεο είχε εκατομμύρια προβολές και πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφρασαν τη στήριξή τους στο παιδί και τη μητέρα του. Το NITV αναφέρει ότι ο Κουάντεν έχει αλλάξει σχολείο από τότε και πιθανότατα θα συνεχίσει την εκπαίδευση στο σπίτι.

Το βίντεο, που έχει εκατομμύρια views, έφερε την έκφραση στήριξης στον 9χρονο και μηνύματα με το hashtag #WeStandWithQuaden.

Μεταξύ άλλων διασημοτήτων, ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν και ο μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ μίλησαν για το θέμα, ενώ γονείς σε άλλες χώρες ανέβασαν βίντεο-μηνύματα από τα παιδιά τους.

Διαβάστε επίσης στη Νέα Σελίδα: Επικοντιστής χτυπά με το κοντάρι στο… επίμαχο σημείο, χρειάστηκε 18 ράμματα (viral – video)