Τα μαχαίρια κουζίνας που θα σε κάνουν Master Chef5 Απριλίου 2019 · Ώρα δημοσίευσης: 4:19 μμ · Τελευταία τροποποίηση: 11:36 μμ


Τα μαχαίρια κουζίνας είναι το απόλυτο αξεσουάρ για όλους όσους αγαπούν τη μαγειρική αλλά και για τους επίδοξους master chef που πηγαίνουν τις μαγειρικές τους ικανότητες ένα βήμα παραπέρα, μαγειρεύοντας πιάτα που έχουν αυξημένες απαιτήσεις ως προς την τεχνική και την προετοιμασία.

Ποιο μαχαίρι κουζίνας να επιλέξω;

Η κάθε κοπή πραγματοποιείται ιδανικά με διαφορετικό μαχαίρι γι αυτό, αν είσαι αρχάριος, θα ήταν καλό να ξεκινήσεις αγοράζοντας μία συλλογή από διαφορετικά μαχαίρια πολλαπλών χρήσεων.

Ένα πλήρες σετ μαχαιριών κουζίνας, όπως το Galatine της εταιρείας Edge of Belgravia θα καλύψει όλες σου τις ανάγκες καθώς περιλαμβάνει: μαχαίρι τεμαχίσματος, μαχαίρι σεφ μεγάλο, μαχαίρι ψωμιού οδοντωτό, μαχαίρι σεφ μικρό, μαχαίρι γενικής χρήσης Deba, μαχαίρι ξεφλουδίσματος και μαχαίρι φιλεταρίσματος με εύκαμπτη λάμα.

Μαχαίρια για προχωρημένους

Αν έχεις ήδη όλα τα μαχαίρια που χρειάζεσαι, ήρθε η ώρα να προσθέσεις ένα στολίδι στη συλλογή σου. Το σφυρήλατο Μαχαίρι Σεφ 20 εκ. Type 301 P18-HM by F.A. Porsche της εταιρείας Chroma. Εκτός από την ξεχωριστή του εμφάνιση και την πρακτικότητά του, η προσεκτικά σχεδιασμένη λαβή και το άψογο ζύγισμά του το καθιστούν εξειδικευμένο εργαλείο υψηλής ακριβείας που κάθε έμπειρος σεφ πρέπει να έχει στην κουζίνα του.

Διακοσμητικά Κουζίνας

Μόλις καλύψεις την ανάγκη σου για μαχαίρια κουζίνας, σειρά έχουν τα διακοσμητικά κουζίνας που θα ομορφύνουν τον χώρο προετοιμασίας και θα κάνουν την μαγειρική ακόμα πιο όμορφη διαδικασία για σένα. Εμείς ξεχωρίσαμε τις επιφάνειες κοπής Teak (σετ των 4) της εταιρείας Pols Potten που είναι μοναδικές χάρη στο φυσικό ξύλινο χρώμα και το γραμμικό μοτίβο που δίνουν ένα minimal και μοντέρνο τόνο στην κουζίνα σου.

Για το τέλος αφήσαμε το πιο κοινό αξεσουάρ κουζίνας που δεν είναι άλλο από τα ποτήρια. Ένα σετ από μοντέρνα ποτήρια θα σε κάνουν αυτομάτως επαγγελματία. Διάλεξε ένα ξεχωριστό σετ που θα τραβάει τα βλέμματα στην κουζίνα σου, όπως το σετ Timo Termo (σετ των 2) της εταιρείας Design House Stockholm.

Τα παραπάνω εργαλεία, αλλά και πολλά ακόμα μοντέρνα αντικείμενα κουζίνας, μπορείς να τα βρεις στο ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis. Μάζεψε ιδέες, απόκτησε τα εργαλεία που πάντα ήθελες και δημιούργησε μία μοντέρνα και πλήρως λειτουργική κουζίνα για τις δημιουργίες σου.