Ο Νίκος Μάνεσης είναι αναμφισβήτητα ο «άρχοντας» της πρωινής ζώνης το Σαββατοκύριακο. Το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» στον Alpha είναι σταθερά πρώτο σε τηλεθέαση «συντρίβοντας» τις εκπομπές των άλλων καναλιών που έχει απέναντι του.
Τα νούμερα της εκπομπής του Νίκου Μάνεση είναι σταθερά πάνω από το 20% στο δυναμικό κοινό, την ώρα που οι άλλες εκπομπές με δυσκολία ξεπερνούν το 10%.
Και το Σάββατο 30/3 λοιπόν, ο Νίκος Μάνεσης πήρε την πρωτιά στην τηλεθέαση, καθώς το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» έκανε 21%.
Η τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη το Σάββατο 30/3
1) «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» με τον Νίκο Μάνεση στον Alpha με 21%.
2) «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά στον ΣΚΑΪ με 13,1%.
3) «Ακραία Φαινόμενα» με τους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Καμπουράκη με 10,3%.
4) «Έλα Χαμογέλα» με τη Σίσσυ Χρηστίδου στο Open με 12%.
Alpha: Σβουριχτή «σφαλιάρα» από την Σταματίνα Τσιμτσιλή
Ένα από τα μεγάλα όπλα του Alpha στη μάχη της τηλεθέασης είναι η πρωινή εκπομπή «Happy Day» που παρουσιάζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Το «Happy Day» έχει εκρηκτικά νούμερα τηλεθέασης και σαρώνει κάθε πρωί. Καθώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η παρέα της καθώς βρίσκεται στην κορυφή της τηλεθέασης καθημερινά.
Το Harry Day έχει το κοινό του που το παρακολουθεί πιστά και του χαρίζει την πρωτιά.
Η «εκρηκτική» ομάδα της Σταματίνας και ο Mr. …φιτίλι Δήμος Βερύκιος συνθέτουν ένα μείγμα επιτυχημένης τηλεοπτικής «ύλης» ! Η συνταγή είναι επιτυχημένη και συνεχίζει να … νικάει.
Και την Παρασκευή το «Happy Day» ήταν πρώτο σε τηλεθέαση με 24,8%.
Στη δεύτερη θέση η Κατερίνα Καραβάτου με τη «Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ» και στην τρίτη η Φαίη Σκορδά με το «Πρωινό«.
Τα νούμερα τηλεθέασης των πρωινών lifestyle εκπομπών την Παρασκευή 29/3
1) «Happy Day» Alpha 24,8%
2) «Στην Φωλιά των ΚΟΥΚΟΥ» Star 20,5%
3) «Πρωινό» ΑΝΤ1 16,1%
4) «Ευτυχείτε» Open 10,5%
Διαβάστε επίσης στη «Νέα Σελίδα»:
Alpha – ΣΚΑΪ: Γερό «χαστούκι» από Βίκυ Χατζηβασιλείου σε Σπύρο Παπαδόπουλο
Open: Αδιανόητο πατατράκ Κωστόπουλου στο κανάλι του Σαββίδη


